wlasnie zakladam moj pierwszy growlog w sumie to 2 rownolegla uprawa indoor plus outdoor.
wczoraj wykielkowalem NLxICE z FS, bylo 5 wyszlo 5 :-D . teraz sa posadzone do menelskich kubeczkow i czekam az podrosna. planuje 2-3 tyg weg bo ta odmiana to niska indyjka
pogoda nieco mnie kurza, najpierw niesamowite upaly ateraz megaopady, musialem zbudowac daszek na moje out ww scrog. sytuacja opanowana.
kupuje na hemp.pl booster kwitnienia i do tego dorzuce PK 13/14 i paki eksploduja :-D
poki co kwitna grapefruit i skunx redhair :-p acha dorzucilem jeszcze big bud superskunx jako freebe od cannabis.fr.pl dzieki chlopaku!
jak zdobede porzadny aparat to powrzucam fotki ;-)
szfa przystosowana, mylar hps 100w plus super odblysnik. planty dostaly bcuzz booster i pk13/14 i topy rozkrzaczyly sie niemilosiernie. niestety zaczyna walic skunem :rolleyes:
ale mi to odpowiada :-D
:-p
ps zamowilem jeszcze jednego hps 150 w :-D
mam nadzieje ze sie szybko odrodzi po daje stymulator i pk :-)
czekam na 150 hps oj bedzie sie dzialo
po 3 tygodniowym wegu nlxice poszlo do szafy na flo
przesadzone do nowych 5 l doniczek ruszyly
za tydzien otrzymaja dawke symulatora i pk
nara
paru kupli jak zobaczylo ze domowki ladnie rosna zainteresowali sie ogrodnictwem ;-)
wkrotce zaczynaja przygode pod moim okiem, bede im sluzyl rada i ewentualnie klonami <_<
poki co :-O, bo wczoraj bylo znowu posiedzenie do 4 :-)
nara
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.