uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Growbox z plyt OSB na strychu
40cm dlug
40cm szer.
100cm wys.
Planuje posadzic w nim 2 automaty, moje pytania to:
1.Jakie odmiany wybrac aby plon byl w miare satysfakcjonujacy i szedl w parze z mocą (To moja pierwsza uprawa dlatego skun musi byc tez prosty w "Obsludze".
2. Jakiej lampy potrzebuje, Box bedzie na strychu, teraz jest tam troche za niska temperatura na krzaka wiec lampa musi troche grzać.
3. Jakie wentylacje mam wybrać. Musze postawic na bardzo cichą prace.
  • 2714 / 512 / 0
1. Odmiany od Dinafemu z linii XXL - np. Auto White Widow XXL, Auto Amnesia XXL. Jeśli ma to być typowy killer polecam Auto Critical+ 2.0.
2. Zawsze polecam LEDy (raz więcej wydasz, potem na rachunkach Ci się zwróci + nie ma opcji przypalenia krzaka), ale jeśli zależy Ci na tym, żeby lampa dołożyła od siebie trochę ciepła jesteś skazany na HPSy. Box jest mały, więc zbyt dużej mocy nie potrzebujesz.
3. Lepiej niech ktoś inny się wypowie.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.