odnowię trochę temat , wybieram się na Korfu będę mieszkał w miejscowości Bentises . Chciałbym sobie umilić czas jakimś mj czy trudno z dostępnością ? Wie ktoś coś na ten temat ? Jeśli byłby ktoś tak dobry i byłby w stanie pomóc mi to z góry bardzo dziękuję :)
1. Da się jakoś łatwo znaleźć tam.mj?
2. Czy jest coś co w Polsce jest na receptę a tam nie?
Kalimera :)
Dopisze jeszcze ,że Grecy mają "bzika" na temat pedałów.
Np. Jeśli zamawiasz taksówke i jesteś z kolegą to taksówkarz może Cie zwyzywać po Grecku i wypierdolić z auta dlatego warto zabrać ze sobą Kobietę która jedzie w tym kierunku co wy. Tak samo w hotelach mogą wam nie wynająć pokoi dla dwóch facetów. Oczywiście teraz są od tego wyjątki szczególnie w miasteczkach turystycznych tam nie powinno być takich problemów jak w Atenach czy Salonikach
Monastiraki: osobnicy z Syrii itp. Bliskiego Wschodu mają temat z ziarnamy itp. wołają po 30 euro za materiał na 2 jointy ale się zejdzie do 10 euro. Pod kościołem też rastamany z Gambii też mają. Najlepiej jak macie kumpli z GR co z nimi się dogadają. W tym samym miejscu też "rastamani" to typy co na codzien pod Akropolem wciskają branzoletki tzw. Maj Frendy czyli wyjevbundy.
Exarchia: Pl. Exarchia od ręki maria ale nie miejcie nic drogiego bo ten plac to punkowa antifowa melina od chuja ludzi co was wyjebac chca za 5 ojro dostaniesz jakis towar. Maja spliffy nawet po parę ojro.
W tej samej dzielnicy też w ulicach bocznych oferują meth nie testowałem ale lepiej uważać bo w tej Exarchii rządzą anarchiści i antifa i oni są przeciwko dragom innym niż gandza i biją oni mocno.
Omonia* w chuj typow w okolicach co cpaja cos z dlugich fifek na ogol pochodne meatamfy potrafią ćpać i walić w grojna w biały dzień. Nawet z nimi nie gadałem
Archanon okolice cerkwii: prawie żadnych białych wołają non stop że mają dragi ale to wkręty. Mają co najwyżej hasz. Wszedzie ciawary i transy.
Sofokleus, Aristotelus totajne wyjeby.
Pod centralną halą rybną mają temat ale to wyjebusy po drugiej stronie ulicy targ warzywno-owocowy fajki po 2 euro czy mają zioło nie pytałem bo za duże bandy tam stoją.
Trzymajra się w tej Helladzie.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.