Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 1 / 0
eeeeeeeeeee co do mojego posta troche wyzej, chlop zyje lecz wymaga pilnej pomocy neurologa xd
zjechal na sor w dziwnym delirium 40 stopni goraczki o godzinie 2 w nocy gdy pisałem tego posta, powiedzial ze nie bedzie tak traktowany na sorze, wyszedł, zjadl 4mg alpry, koniec historii. jak sie dowiem czegos wiecej o skutkach tej dożylnej aplikacji dam znac xd

pilnej XD sorry za to xd ale no nie mogę akceptuje ten post wyłącznie ku przestrodze /Merx
  • 305 / 42 / 0
21 września 2024FAMAS1980 pisze:
400-500 mg oral 3 i 4 cmc. To była jazda. Oczopląs, rozmazany obraz, fajny efekt euforyczny. Minus że jeden taki rzut i kolejne dorzutki ledwo co ruszały.
Oralnie bombki zacząłem walić gdy nos nie mógł przyjąć ilości wymaganej do upragnionego stanu. Po roku walenia praktycznie samych bombek doszedłem do ilości 3cmc 1.5-2g na raz w paru kapsułkach.
Od wczoraj 20 do dzisiaj 10 rano 6.5g 3cmc na 4 razy. Ale akurat mnie kolejne dawki robiły tak samo w każdym razie nie mogłem narzekać na to że nie czułem się dobrze
  • 75 / 22 / 0
Dziwię się trochę wypowiedziom, że ktoś walił 4CMC po kilka dni. Jak ćpałem to gówno parę lat temu, to faza po 3-4 dorzutce była już tylko coraz gorsza i raczej szła w strone totalnego odklejenia i odmóżdżenia. Nie wspominając o bólu jaki kryształ kosior robił w nosie...
  • 3230 / 549 / 0
Może więcej sosu dodaja do bombki nie patrząc nawet ile. A kichawa nie działa długo i za długo.
Opcje pod język odpada bo w końcu od soli wymiotuje.
Najlepiej pasuje i.v albo p.r

Ja Ci powiem szczerze że dla mnie jak z 5 lat temu ostatni raz waliłem kryształ to zawsze było błogosławieństwo. Worek krzywdy nie zrobi a nocke pokoloruje, potem 12hmax kacyk moralnozwalowy i koniec dnia można się porządnie wyspac już wracać całkiem do żywych.
Tacy co walą tygodniami szybko z domu nie wychodzą, ciekawe skąd kasę jak najbliżej do żabki przewaznie niz indziej.
A no tak dorzutka :p
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 23 / / 0
Jak to możliwe, że chwilę po zaaplikowaniu dość sporej dawki 3cmc iv mam ciśnienie 117/81/91? Właściwie rzadko kiedy mam powyżej normy, niezależnie ile stimów zjem - moje największe ciśnienie po stimach to było około 130/90. Pulsu nigdy nie miałem większego niż 130. To kwestia tolerancji? Ciśnieniomierz jak coś jest w pełni sprawny. Najgorsze jest jednak to, że mimo dobrego ciśnienia zdarzają mi się dość mocne schizy na tle nerwicowym, dotyczące serca. Niejednokrotnie byłem przekonany, że przedawkowałem, jednak ciśnieniomierz na to nie wskazuje. Jak więc rozpoznać, że organizm, a zwłaszcza serce dostało po piździe? I jak odróżnić te schizy od realnego zagrożenia?
  • 5021 / 858 / 0
Nie odroznisz jak juz raz wystapily . A im dalej w las tym bedzie gorzej .
To jest droga wiekszosci mefedroniarzy.
Mozesz robic podklad z alko,.benzo ale to droga ku straceniu .
Najlepszy bylby giebel . To lekarstwo na ten problem i imo z mnieszymi sajdami noz.benzo i nie niweluje euforii a wrecz synergia wystepuje.
Na trzezwo juz nie ma powrotu by to ogarnac
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 23 / / 0
Bez benzo nawet nie tykam stimów. Benzowrakiem jestem od lat, niedawno zakończyłem 4-letni ciąg na flualprazolamie, bo go całkowicie wymiotło z rynku. Teraz jak biorę trójkę, to schodzą mi 3-4mg alpry dziennie. Biorąc pod uwagę jakie dawki benzo waliłem jeszcze 3 miesiące temu, to jest to stosunkowo niewiele. Pewnie to też w jakimś stopniu sprawia, że schizy są większe.
  • 227 / 76 / 0
8,5g w 10h niby mefedronu, ale bankowo 3cmc to był raczej bo takiej ilości mewy bym nie ojebał na 101%.
Ilość ta doprowadziła doprowadziła do tego że siedziałem zabarykadowany z nożem w kiblu bo myślałem że ktoś mi na chatę się wjebał by mnie odjebać.... A zaczęło się od tego że po takiej ilości tematu znalazłem linę na klatce i wkręciło mi się że "ktoś samobójstwo chce mi zrobić".
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 171 / 0
Ogólnie to dawkowanie przynajmniej czystej substancji I 4mmc i 3cmc czy 4cmc mają podobne. Także podejrzewam, że byś wsunął tylko może zajęłoby Ci to troszkę więcej czasu że względu na dłuższy t1/t2 mefedronu.
  • 9304 / 1809 / 2
@DobryWujas dawkowanie jest podobne ale już zakres efektów zupełnie inny. mefedronu zjadłby mniej w podobnym czasie, bo go serotonina nie puści (przynajmnieij nie na początku).
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.