Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 314 / 0
Za SIN - zawiera EG-018 / THJ-0222 (na ten moment chyba nigdzie nie spotykane kanna, przynajmniej w "gotowcach").

W działaniu całkiem przyjemne, na pewno nie pokarze ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Nie wiem o co chodzi z tym Za SIN ale dzięki ; ) Myślałem że jakieś NM-2201
Edit: (zreszta vendor napisał mi że coś w tym stylu)
  • 105 / 21 / 0
22 czerwca 2017Matrixar pisze:
Nie wiem o co chodzi z tym Za SIN
SIN - Społeczna Inicjatywa Narkopolityki

Tu możesz wpisać nazwę handlową środka/środków, które Cię interesują:

https://sin.org.pl/wyszukiwarka-skladu-dopalaczy/

Polecam wspierać tę inicjatywę ;-)
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Nie wiedziałem o takiej stronie... Powinno się to znaleźć gdzieś na głównej
  • 50 / 4 / 0
Cześć, ma ktoś pewne info, co siedzi w Cząstce Boga i Imitacji japońskiego mchu ? To drugie wyjebało mnie konkretnie, po 2-3 porządnych sztachnięciach (wcześniej 4 piwa).
  • 605 / 89 / 0
W Cząstce siedziało ur sprzed delegalu, ale teraz to nie wiem.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 612 / 43 / 0
Czy ktokolwiek ma mieszanki na starych zdelegalizowanych kanna ?
Interesują mnie maczanki na UR-144 oraz pochodnych, tak samo Akb-48 oraz cała seria JWH-xxx.

Ktoś ma pewne info ?
  • 1 / / 0
Siemka.
Wie ktoś co siedzi w Good Stuff'ie?
Bo maczana sypnięta na gorące ziemniaki z masłem , a następnie skonsumowana dała miłą, oraz głęboką dysocjacje, która utrzymywała się przez 4.5h.
Nie spędzam zbyt wiele czasu z kannabinoidami, więc nie jestem w stanie wyczuć składu tego suszu.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr ;)
  • 11 / / 0
Ile czasu trzyma ''Konkret''?
Uwaga! Użytkownik Badziniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
Zależy jaki kanna w nim siedzi. Odkąd zacząłem palić "robioną" maczanę, więcej nie kupie gotowej z rc sklepu lub stacjonarki.
Zasadniczo czas działania syntetyków jest krótszy niż THC.
Zasadniczo czas działania mieści się w granicach od 15 minut do godziny. Podobno jest jeden kanna, który działa ponad trzy dni. Święty Gral jaracza - zakonnika.
Hehe trzy dni na karze. Lufka wypalana co drugi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.