Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 1 / 0
Z chęcią poczytam opinię o H.b thj chyba większość wie skąd :) najbardziej interesuje mnie sam podkład,co prawda mam foto tego tylko na nim dużą przewagą są liście a mógł by ktoś zapodac tutaj jakieś zdjęcie samych topkow? ogolna opinia o tym blendzie też mile widziana :)
  • 295 / 3 / 0
Ktoś wie co może siedzieć w 'czeszącym grzebieniu'? Bacząc na kilka faktów; trwa jakieś 30 minut, klepie kurewsko po dwóch machach i kosztuje 9zł za gram zakładam, że musi być to bardzo wydajny i krótko działający kanna - wskazuje to na 5F-PB-22, 5F-AKB-28, AM-2201, THJ-2201? Ktoś wie coś więcej? Próbowałem jedynie po dwóch/jednym buchu co 25-30 minut więc nie za wiele mogę powiedzieć.
ohohosialalala
  • 8 / / 0
Wie ktoś może jaki jest skład Waikiki Bena chciałbym zrobić samemu coś co da właśnie taki efekt
  • 147 / 1 / 0
nie gustuje w gotowych produktach których sklad jest tejnicą ale jak sięgam pamięcią to ludzie twierdzą że to MAM ,a chujnia czy jakoś tak najprawdopodobniej 5 fakb
  • 119 / 3 / 0
Wie ktoś może co siedzi w "rozpałce do pieca koloru złotego"?
  • 149 / / 0
Co moze siedziec w maczance z stacjonarki o nazwie,rozpalka do pieca koloru srebnego,pakowana w 0.5g opakowanie.najtasza wsrod 4 obecnych.Moze ktos wie?
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 284 / 4 / 0
Jeśli chodzi Wam o dopalacze ze stacjonarek na terenie Śląska to ja strzelam, że chodzi o 5F-UR-144, ale to tylko moje przypuszczenia.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 425 / 4 / 0
Co siedzi KURWA w tej JEBANEJ CZĄSTCE BOGA lajkimi czy jakoś tak od tych hindusów czy jakoś tak?
Toż to kurwa masakrator!!!
Jeden minimalny buszek i wykręca kory na pare godzin. Potem jakieś 3 godziny od ostatniego bucha
ledwo żywy do wyra i co? I HUJ! Spania nie było. Ciało zmęczone na huja a tu bania dysocjantowa coś jakby.
Cevy, jakieś loty kurwa. Też tak bania była trochę jakby pobudzająca znowu potem zamulająca i na z miane i jeszcze do tego dochodziło z lekka jakby delirium- coś popiłem ostatnio ale wątpię czy mogło mieć to jakiś wpływ. Tak się zastanawiałem co w tym siedzi? Albo jakieś bardzo mocna mieszanka kana, albo może alva-pvp? Ale to mnie zdziwiło. Pierwszy raz coś takiego paliłem. Oprócz tego hujowo mi się całą noc oddychało i lekkie ukucia serducha miałem. Dzisiaj zjebany jak huj ale powoli do siebie dochodzę... masakra. Zdecydowanie ODRADZAM!!!
  • 126 / / 0
Czy orientuje sie ktos na czym moga byc robione maczanki konkret i chujnia?
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 112 / 4 / 0
konkret- 5fakb48 + am2201 chujnia- przypuszczam ze bb22
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.