Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 319 / 42 / 0
29 czerwca 2021xBambinoo pisze:
Ja się zastanawiam czy to nie jest jakiś troll bo nie mogę uwierzyć w to co czytam.
Onanizował się przy tobie niejawnie A ty go przyłapałaś bo twój ex też tak robił? Strasznie jebie fejkiem albo ty jesteś za przeproszeniem popierdolona ze cie to kręci
troll i to jeszcze słaby, na rycerzy na białym koniu i przejętych puszczającymi się laskami simp-ów
  • 356 / 69 / 0
jesli naprawde koles cos ci dosypal, to nie powinnas sie cieszyc ze seksik wyszedl podwojnie bombowy, tylko ze nie dostalas na przyklad alergii i nie wykrecilas sie nad lozkiem ze spieniona morda.
@up seks za obustronna zgoda to "puszczanie sie"? oj blagam.
  • 1640 / 1032 / 7
Zamknijcie to trollowisko w piździet.
  • 1876 / 194 / 0
29 czerwca 2021ema112 pisze:
@up seks za obustronna zgoda to "puszczanie sie"? oj blagam.
Offtopuję, ale prawda

Laska nie chce się ruchać - źle. Cnotka
Laska chce się ruchać - źle. Puszczalska

Potem faceci narzekają, co te dziewczyny takie bojaźliwe. Obrażanie się pod tym kątem jest bezsensowne, żeby nie powiedzieć zjebane. Tyczy się i facetów i kobiet, bo obie płcie potrafią nadawać na tą drugą, albo na siebie nawzajem. Jedyna zasada to nie zdradzać, a jak ktoś ma krztę moralności, to nie podbijać też do zajętych osób
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1073 / 124 / 3
28 czerwca 2021halohela pisze:
Hej!
[...]
Ludzie pomóżcie, czy ten gościu mnie czymś odurzył?
Nie wiem czy mam się z nim dalej spotykać.
Kawaler pierwyj sort ja bym nie odpuszczał XD
  • 1299 / 258 / 0
Rodzicom chciał przedstawić %-D
  • 142 / 35 / 0
Rodzicom chciał przedstawić, dzień dobry na klatce mówił %-D %-D
  • 3455 / 556 / 2
Nie wiem o co te halo w tym temacie. Panienka zarejestrowala się wrzucila jeden post i wielkie halo o nic. Mnie się wydaje że ganja tak na Ciebie zadziałała. Trzeba było nie pić tego do dna jak widziałaś kryształki.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5138 / 892 / 0
Wydaje mi się że jej się spodobało i szuka tej substancji żeby sobie zarzucać od czasu do czasu, nie koniecznie z nim a opisuje to pokrętnie.
A mogla to być nawet jakaś wkrętka.
Tyle w temacie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4603 / 2208 / 1
Co poniektórzy Panowie tutaj to powinni zawodowo ludziom pomagać. Ich podejście do tematu gwarantuje rozwiązanie wszystkich problemów.

Zamykam temat, bo zaczyna się gang bang.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.