ODPOWIEDZ
  • 985 / 92 / 0
Hey
Leci GG fast version.

Medium: Standardowa ziemia wzbogacona perlitem, keramzytem i zeolitem. PH 6-7
Fajna, "lekka" gleba, idealna do kiełkowania.

4ty dzień, wygląda to tak ( ta większa to Swiss Sativa CBD reg. wysadzona kilka dni wcześniej )
Wygląda to tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 12444 / 2419 / 0
Ile ten GG ma deklarowany czas kwitnienia? Wiadomo, kiedy zakwita? Skąd te pestki w ogóle? (producent).
Z fartem!
  • 985 / 92 / 0
@Jezus Chytrus
- jeśli chodzi o outdoor to początek października. Myślę, że w 2msc się wyrobi, zobaczymy.
Wpisz sobie Gorilla Glue F1 Fast Version i od pewnego Pana dostaniesz :)
Zrobię niebawem mały up, bo zapierdzielają jak szalone, do tego mam jeszcze 20pestek Swiss Sativa CBD i 5szt Northern Light XXX Auto fem, także będzie się działo
pzdr

Edit: Następne foty powinny być robione ze spota
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 12444 / 2419 / 0
A od Pana P. W sumie też na dniach zamawiam tam nasiona, to może się skuszę, choć raczej nie planowałem sezonów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.