Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
https://youtu.be/m5l7-xk9w88

Dawka god dose wg. ziomka z filmiku powyżej zaczyna się już od 20g.

Kto z Was chce opisać swoje doświadczenia na takich dawkach?
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 125 / 0
Brzmi jak plan na wakacje.
  • 1003 / 85 / 0
Matematyka to nie jest moja dziedzina.
W przeliczeniu pi razy drzwi to ile to jest gramów naszych krajowych łysic?
  • 1387 / 355 / 13
Jeśli mam być szczerym to chuj wi bo ja przez całe życie jadłem grzyby na oko tzn myślałem, że 40-50 sztuk to jest optymalnie żeby było śmiesznie, dopiero jak zarejestrowałem się na tym forum to się dowiedziałem, że grzyby powinno się zmielić i zważyć - no po prostu szok, absurd i niedowierzenie całe życie w niewiedzy %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 920 / 163 / 0
14 sierpnia 2023g3no pisze:
Matematyka to nie jest moja dziedzina.
W przeliczeniu pi razy drzwi to ile to jest gramów naszych krajowych łysic?
20g Cubenow ~ 16g-17g Łysic
pi razy oko
  • 484 / 293 / 0
Ja się skradam, by przyjąć 7g (mój rekord to 6.2) a tu ziomek setę jebnął... Inna sprawa, że nie potrafię sobie wyobrazić, jak to może wyglądać i czy w ogóle jest rzeczywista różnica między 50 a 100g.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 3245 / 622 / 0
Za moich czasów aktywizmu też się jadło łysiczki na sztuki, 25-30 czy 50, a okolice 100 to już doświadczeni, kiedyś znajomy mi opowiadał że poszli ekipą i jedli na bieżąco to co zerwali z ziemi i nikt nawet nie wiedział ile zjadł. pamiętam że uzbierałem kiedyś równe 50 jednakowych wielkością i tak przypadkowo udało mi się ususzyć w pudełeczku że były koloru złotego, i sprzedałem ziomkowi który jadł to z dziewczyną, nawet nie chodziło o pieniądze, tylko gostek miał na na trip z towarzyszką po 25 sztuk i każdy był happy.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3465 / 733 / 9
Mi się wydaje, że bałeś się choć tej niewielkiej cząstki boskości. Łyse trzeba jeść, powinno się w miejscu ich występowania. Tak bardzo zamiana siekierki na kijek.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 371 / 112 / 0
Dla mnie 5,5 g golden teacherów to było już zbyt mocno...
"Life pain always sexy"
  • 1455 / 596 / 0
@SabuSebe wg mnie marnotrastwo juz , 100g to 20x5g heroic dose . Pewnie 3/4 skonczyloby jako nieprzetrawione rzygowiny w kiblu .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).