Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 906 / 36 / 0
Zdaję sobie sprawę z tego że opio mogą wjebać, ale po kilku paczkach nic mi się nie stanie. Chodziło mi o tą histaminę, czy nic złego się nie stanie.
297 dni czystości (05.01)
  • 3362 / 349 / 0
No lepiej nie, sa lepsze rzeczy do odstawiania, chociazby malo szkodliwa waleriana w duzych ilosciach.
  • 1934 / 107 / 0
krople walerianowe sa bardzo swietne przy odstawce, takze w dalszych dniach po odstawieniu stabilizuje dobrze organizm, likwiduje napiecia psychiczne fizyczne i psychiczne oraz jakies leki, pomaga w zasypianiu itp... czas dzialania 2-4 godzin, bardzo polecam, najlepiej kupic sobie w necie wieksza butle , bedzie taniej mozna zakupic z tego co pamietam od 100ml do 1l :D

co do kodeiny i histaminy, jak sie tak boisz zakup sobie antyhistamine - lyra gem za 5zl i po sprawie :)

aaa jezeli chodzi o sen przy odstawce, krople walerianowe 3-9ml + 1-2 tab apap noc (tab. rozgryzamy i trzymamy z minute pod jezykiem poczym popijamy kroplami walerianowymi) nie ma bata zeby to was nie uspalo :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 906 / 36 / 0
Wow, te krople walerianowe są zajebiście tanie, a jak faktycznie dają niezłą ulgę podczas odstawki to jestem w chuj wdzięczny że mi o tym napisaliście %-D
  • 1095 / 34 / 0
Masz sprawne nogi? Jak tak to kupisz sobie baklo przy nie-tak-dużym wysiłku.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 906 / 36 / 0
baklo jest na receptę, sory ale dla mnie jest to zbyt dużym wysiłkiem zdobycie czegoś takiego.
  • 1095 / 34 / 0
Nie spodziewałem się tego tzn takiej wypowiedzi od ciebie.

Cierp teraz ciałałało jak gieblować się chciało.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 906 / 36 / 0
Kurwa co ty mi tu pierdolisz w ogóle? :nuts:
Poradzę sobie i bez baklo, gwarantuję ci.

Scalono
| 13 |

Koda nie bardzo pomaga, wrzuciłem 2 paczki, psychicznie jest ulga, ale nadal organizm domaga się polania,
  • 4807 / 266 / 0
Po browar idź następnym razem zamiast po kodeinę, pomoże.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 906 / 36 / 0
Proszę państwa tak! Dlaczego wcześniej nie odkryłem że za 2.50zł z apteki można bezproblemowo i bezobjawowo przechodzić odstawienie? Krople walerianowe to jest to.
Dzięki że zwróciliście na to moją uwagę :hug:
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.