Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Wczoraj przyszła paczuszka, i wczoraj też pierwszy raz spróbowałem tej substancji. Na pierwszy ogień poszedł 1ml, po 3 minutach banan na ryju i bardzo mocna chęć gadania/zabawy. Po godzinie już ledwo czułem i dorzuciłem 0.7ml bo tylko tyle miałem przy sobie. Co mnie najbardziej ucieszyło to to że mimo że dosyć szybko wytrzeźwiałem, nie byłem z tego powodu wkurwiony i bawiłem się dalej(w klubie) A już od dawna nie potrafię bawić się na trzeźwo. Jeszcze jedno, mimo znacznej euforii, nie wystąpiły żadne zaburzenia motoryki.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
A ja gbl sobie od niecałego miesiąca pijem dość często (ze 3-4 razy w tyg) i ostatnio... po prostu mi się znudził, nie mam na niego ochoty w ogóle, a mam jeszcze prawie 100ml... Zrobię sobie parę dni przerwy, a potem wypróbuję go z jakimś stymulantem, zaczniemy od kofeiny w dużej ilości, może to troche odświeży zabawę.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiek583 »
Sue, podaj adres tej strony gdzie można kupić gbl. Pierwszy raz widzę taką dobrą cenę.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: wiewi2 »
przydalo by mnie sie 50ml GBL tak na probe, mam pare felg do wyczyszczenia
bylbym bardzo wdzieczny za pomoc na pw

jestem z wawy
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2009 przez wiewi2, łącznie zmieniany 1 raz.
wiewi2@bk.ru
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
To teraz tak dla niedzielnego otrzeźwienia odurzonych jeszcze sobotnią nocą mózgów. Kupując beczkę 230l w chinach, płacimy finalnie 12-15zł/1L. Ah ten kapitalizm :)
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Ale kto to wszystko, kurwa wypije?
Sue, podaj adres tej strony gdzie można kupić gbl. Pierwszy raz widzę taką dobrą cenę.
To naprawdę nie jest trudno znaleźć. Nie jestem bossem gieblowym tylko zwyczajnym internautą dysponującym jedynie googlami, tak jak ty.
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Dobra, dzięki, znalazłem 2 sklepy, w jednym jest nawet taniej. Tyle litrów wystarczy dla całej rodzinki do końca życia, ha, ha, ha....
Jeśli bywasz w Poznaniu to możemy wypić razem.

Potrzebuję jeszcze ghb żeby zrobić mix z ufo - bo słyszałem że zajebiście kopie. Gdzie to znaleźć?
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2009 przez rysiek583, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
NIE PODAWAJ ADRESOW !
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 3 / / 0
już się poprawiłem :-)
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
mam pytanie, czy jezeli zamowie sobie flaszekcze za 140 zeta czyli cwiare, to to cholerstwo dziala podobnie do zolpidemu? czyli jest wszystko fajnie niby pod kontrola, az tu nagle czlowiek sie ocknie w pokoju hotelowym z ogonem dinozaura po kolana w wodzie i totalna amnezja (patrz las vegas parano) i wszystko wycpane? zolpidemu juz nietykam ze wzgledu na ta przejebana amnezje ta substancja wyglada fajnie, przeczyscilbym sobie felgi ale potrzebuje opinii. wiec jak z przypalami? cos ala zolpidem?

[cut]
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.