Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2225 / 377 / 0
Jeżeli mogę zapytać jak to jest spotkać się z obcą osobą, wziąć z nią prochy, a potem się ruchać?

fuzja/scalono — czoug

A jak przyjdzie osoba daleko odbiegającą od postaci ze zdjęcia? To też nadal ruchanko? I to w domu czy w jakimś motelu? (Ale tu kolejne koszty)
  • 76 / 5 / 0
To zależy od Ciebie czy dalej Ci się podoba ;) przecież najpierw się możecie ustawić w neutralnym miejscu a potem w zależności jak się ustawiliście (u siebie, u niej, hotel).
  • 2225 / 377 / 0
Ale wątpię by wartościowe laski chciały się umówić na coś takiego.
  • 76 / 5 / 0
Nigdy nie wiesz w kim drzemie zwyrol ;) nie lepiej pójść gdzieś na imprezę? Techno albo jakieś house?
  • 3455 / 555 / 2
Na erodate . Peel jest mnóstwo chetnych dziwek.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 5 / 0
@Mefistofeles1945 hahahaha o proszę nie słyszałem o tej stronie ;) szkoda że nie znałem wcześniej jak byłem sam :) działa to? Czy mnóstwo fejk kont?
  • 3455 / 555 / 2
@Muminek1988 Działa, większość dziwek to prawdziwe konta normalnie przez telefon umawiacie się i jazda.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2225 / 377 / 0
Ile taka zabawa kosztuje?
  • 3455 / 555 / 2
@mietowy3 dorogo taka dziwka już przed spotkaniem domaga się paru stówek na konto.
  • 2225 / 377 / 0
Plus koszt dragów. Czego to ludzie nie zrobią za coś, co mogą mieć za darmo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.