Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hejka. Witam Was bardzo serdecznie.
Od lat zerkam tu na forum. Nie jestem z pierwszej łapanki natomiast dopiero założyłem konto bo chciałbym przeżyć wspólnie z chętną kobietą cudowny seks po tej substancji.
Szukam kobiety w przedziale 18-30. Sam mam 26 lat. Odezwij się. Marzy mi się taka przygoda kilkugodzinna z kobietą.
Zastanawiam się tylko czy pisze we właściwym miejscu. Czy są w ogóle fora poświęcane typowo takim spotkaniom?
Można tu pisać na priv?

teleport do właściwego wątku /mx
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.