Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 247 / 52 / 0
Programerskie ? Haha śmieszny zwrot
A może lamerskie.
Zafunduj sobie skręta a będziesz wiedział eren 😂
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 3013 / 1016 / 0
od dłuższej już chwili zawód: syn %-D

it is what it is, wcześniej praca za granicą jakiś czas, jako komisjoner paczek lub magazynier.

teraz się trochę popsuło i muszę dojść do siebie, aby zacząć o czymkolwiek w ogóle myśleć.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 40 / 5 / 0
@przodownik
Awatar zobowiązuje %-D
  • 3013 / 1016 / 0
@RuchRych can't agree more, mate. %-D :tabletki: :papieros: :extasy: :hel:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 770 / 176 / 0
Ale szanuję fchuj za szczerość @przodownik.

Mi osobiście ciężko się było przyznać przed samym sobą, że moje życie tak przez długi czas wyglądało. Chociaż to nie były ćpuńskie imprezy zalewane alkoholem, pigułami i koksem czy mefedronem czy wydawanie na cipeczki, a raczej smutne życie opiowraka, który każdą złotówkę wydaje niestety na narkotyki. Teraz już na szczęście po części jestem niezależny, nie mieszkam z rodzicami. Pocieszam się faktem, że udało mi się iść na swoje przed 30-stką. Jest to może i późno, ale niektórzy znajomi i w tym wieku siedzą z rodzicami.

Aktualnie to robię wszystko co na czarno, bo mam jeszcze inny dochód.
  • 578 / 73 / 0
Niezmiennie sprzedaż.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 579 / 104 / 0
Nie pracują tylko biegają
:tabletki:
  • 20 / 3 / 0
Na budowie
  • 11 / 2 / 0
Pracuję w aptece, jest to okropne miejsce. Nigdy nie byłam tak rozczarowana i zdezelowana psychicznie na co dzień, ale to chyba jest kwestia miejsca pracy, które opiera się niemal całkowicie na robieniu przekrętów %-D
Powiem wam coś mega pojebanego
Od dwóch miesięcy nie było choć dnia, żebym w miejscu pracy nie jebała po kablach, bo szef jest alkoholikiem i siłą rzeczy, jakby miał problem, to byłby hipokrytą. Ba, sam mi nawet powiedział, że dopóki nie robię tego w czasie pracy, to jest git xD
Plot twist: robię to w czasie pracy, ale dopiero pod wieczór, jak nie mam pacjentów tyle albo w czasie gdy jest spokojniej, a ja jestem na zmianie sama. A jak jest ktoś inny, to idę do łazienki i tyle, nadal wszystko ładnie odkażam, strzykawka nie dotyka nic poza mną, a ostatecznie nikt nic nie wie
  • 2588 / 538 / 0
Ty no to zajebiście, na pewno nie jedna schorowana babcia czy dziadek MARZĄ o kupowaniu leków za swoje ostatnie pieniądze ze złodziejskiej emerytury u narkomanki walącej po kablach 5 minut wcześniej, nie wiadomo czy z hcv, hivem czy innym gównem. Ja pierdolę, ludzie...
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.