Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
@ hruser

Widzę że kolega po fachu !<3 Poszły w końcu jakieś konkretne rady z autopsji a nie z teorii za które Ci dziękuje.

poleciłbym ci wyjebki internetowe, jest z tym więcej pierdolenia na początku ale jeśli dobrze poczytasz o ile ci się chce to można tak latami.
Znam typa co przez 10 lat zrobił sobie z tego tzw. "stałe źródło utrzymania", kupił działkę teraz będzie się budować oczywiście wszystko trzeba łyżezką a nie od razu na 30k PLN.
Haha tak się składa że za kratami oglądałem Ciekawy program o nazwie " złodzieje " . Typki okradają ludzi na różne sposoby a potem się im pucuja " Jest Pan w programie Złodzieje !! Na żywo !!, wlasnie Pana/ Panią okradliśmy bo był Pan nie uważny" hahaha w domyśle oni przedstawiają wszystkie te wyjebki i sposoby na jume żeby edukować i przestrzegać społeczeństwo.... Ja jednak chapałem ten program od drugiej strony , wszystkie te "sposoby" mi zostały w baniaku a część nawet spisałem.. Panowie wspaniale mnie do edukowali ale chyba odwrotnie do zamierzenia hahaha ale Ciiii....
Na razie jestem przykładnym obywatelem , musze zwolnic.. Mimo to jeśli wrócę na "Czarną Stronę" to zmienię taktykę ....

"Jak już kraść to miliony nie 4ropaki Jak ruchać to księżniczki a nie dziwki i trollice ". Pozdro Ziomuś !

@dedamu5
Zespół Kuratorskiej Służby Sadowej powinien wiedzieć, kto jest twoim kuratorem. Poza tym, sam powinieneś to wiedzieć, jeżeli jakakolowiek sprawa była z nim związana.
Szczerze dziękuję również Tobie za tą radę! Dzięki temu tak naprawde ogarnąłem co i jak ;) +10
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2024 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 75 / 8 / 0
cut

off-top, post niezgodny z tematem /d5
  • 2 / / 0
07 lipca 2024Verbalhologram pisze:
... bo u nas nie raz było tak że przy spotkaniu w terenie policjant sprawdza przez jakąś krótkofalówkę jaka jest sytuacja osoby kontrolowanej, i nie ma że ja skoczę tylko do domu coś zabrać, przynajmniej takie sytuacje się zdarzały.
Istnieję ktoś taki w Polsce. Odrobina zachęty $$ i w kilka dni urzędowych masz rezultat mainingu. Lepiej uzbroić się w cierpliwość.
Znajdź papugę, przedstaw mu swoje zmartwienia Et voilà. Masz wszystko czarno na białym. Organy aparatu władzy/prawa współpracują ze sobą. Służby mundurowe mają twoje akta. Adwokat też uzyska do nich wgląd. Ja osobiście, bez ściemy zapłaciłem 1000zl kilka lat temu za to by uzbrojony tylko w moje podstawowe dane jak imię\nazwisko, adres, numer dowodu osobistego i czyim synem jesteś. (Specyfika składowania danych osobowych w służbach mundurowych - 👮. Aha przygotuj sobie od razu pełnomocnictwo związane z uzyskaniem informacji wrażliwych. Podpisz je z datą wizyty u papugi. Gdybym bardzo chciał się dowiedzieć czy coś wisi nade mną tak bym to właśnie ugryzł. Pozdrawiam
  • 3245 / 617 / 0
Ja nie mam za co być poszukiwany, więc to tak jakbym kupił cegiełkę na jakąś fundację bez jakiejkolwiek potrzeby, ale jest kilka kancelarii w moim mieście, w tym komornicza z którą już jednak miałem do czynienia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.