Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
delirka pisze:
.M pisze:
Pozytywne uczucia, ale nie miłość. Nie ma moim zdaniem czegoś takiego jak "kocham". Ja nie jestem pesymistyczna, mi to nawet odpowiada. Istnieją najwyżej udane zwiazki, ale nie z "miłości", tylko przywiązania. Tak czy inaczej powodzenia ]

Nie trafiła Cię jeszcze strzała amora, dlatego tak mówisz %-D
Trafiła kilka razy, ale dla mnie to nadal prosty mechanizm ewolucyjny.

Jakie szybkie oburzenie forumowych kobitek :). A panów coś nie słychać. Wierzą w miłość czy nie?
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
.M pisze:
delirka pisze:
.M pisze:
Pozytywne uczucia, ale nie miłość. Nie ma moim zdaniem czegoś takiego jak "kocham". Ja nie jestem pesymistyczna, mi to nawet odpowiada. Istnieją najwyżej udane zwiazki, ale nie z "miłości", tylko przywiązania. Tak czy inaczej powodzenia ]

Nie trafiła Cię jeszcze strzała amora, dlatego tak mówisz %-D
Trafiła kilka razy, ale dla mnie to nadal prosty mechanizm ewolucyjny.

Jakie szybkie oburzenie forumowych kobitek :). A panów coś nie słychać. Wierzą w miłość czy nie?
A tak serio w pełni Cię popieram ;) tylko uważam, że idealne związki raczej żyją w przyjaźni, a nie z przywiązania :)
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
A co to jest narkomański związek?
I'm broken.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Taki skazany na śmierć.

Żeby nie offtopować - otóż nie stają.
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: perquerthec »
Nie ma chyba nic bardziej żenującego niż związek dwóch ćpunów.
Jedyna opcja do zaakceptowania, to że ja ćpam a partnerka tylko wtedy, gdy jej na to pozwalam. Napewno nie dla jej przyjemności tylko mojej. Wiecie, takie tam afrodyzjakowe narkotyki do łóżka.

A w miłość może i wierzą, ale nie wyobrażam sobie miłości gdy któreś ćpa. Przykład czempion-muerto. To przypadek gdy jedna osoba ćpa, druga w ogóle. Nie do wdrożenia. Druga opcja to dwójka ćpunków. Doprawdy zajebista miłość gdy oboje leżą non stop zapierdoleni <gratulacje od draga>. Gówno, a nie miłość. A trzecia opcja to obie osoby czyste. Wiadomo, nuda, młodsze kochanki lepsze... miłości nie ma.
Neuroprzekaźniki, ot co.
Chociaż nie musi być nudno. Tylko pieniędzy trzeba. Tylko jak się ma kupę szmalu, to po co komu miłość, jedna parnerka i takie tam proletariackie pierdoły?

Dlatego róbcie kupę szmalu na giełdzie, jak bastion przykazał, i żyjcie życiem, a nie pierdolcie o miłości spacerując na łące wiosennym popołudniem. XXI wiek mamy, a nie początek XX.

<napisał drag, popijając Max-Force Energy Drink>
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2009 przez perquerthec, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik perquerthec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
perquerthec pisze:
Jedyna opcja do zaakceptowania, to że ja ćpam a partnerka tylko wtedy, gdy jej na to pozwalam. Napewno nie dla jej przyjemności tylko mojej.
Nosz ja pierdole -.-

A ja myslalam ze zwiazek to partnerstwo, a nie uklad pan-i-wladca + kobieta.
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 2 / / 0
Za dużo się naczytałaś i naoglądałaś o równouprawnieniu.
Ale w zasadzie masz rację. Tylko z takiego definicyjnego układu potem nic nie wynika, tylko płacz i krzyki.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2009 przez perquerthec, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik perquerthec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Dobrze rzeczesz towarzyszu.
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
perquerthec pisze:
Tylko z takiego definicyjnego układu potem nic nie wynika, tylko płacz i krzyki.
Odpowiedz mi na jedno pytanie: Dlaczego nie?
Ten placz i krzyki sa dla mnie tak samo definicyjne.
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 2 / / 0
W każdym związku po pewnym czasie ustala się pewien stan równowagi, między tym co jest w nim dobre i fajne, a tym co nie jest. Problem w tym, że w miarę upływu czasu równowaga zaczyna się przesuwać w stronę rzeczy niefajnych, podejrzenia, zdrady, fochy, restrykcje, problemy itd.
Jest to nieuniknione, o tym poniekąd mówi druga zasada termodynamiki.

Ja to pierdolę w takim razie. Zdejmuję kominiarę zakładam ją wtedy gdy idę na robotę :blush:

Wiadomo o co chodzi.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.