Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Teraz mocniej rozcieńczam, ograniczam kofeinę i pea do żołądka, dodaję ranigast (tyle, żeby wyrównać kwas, a nie go obniżyć) i na razie jest OK. Tak czy siak dla pewności wolę walić GHB zamiast GBL.
Bo możliwe, że wrzody to już masz i też stąd potrzeba mocniejszego rozcieńczania.
Dawkuję mniej więcej co 90 minut, ciężko jest mi teraz to określić.
Podchodzę ostrożnie teraz do giebla, bo 2 miesiące temu zasnąłem na rowerze. Nieprzyjemna sytuacja, dobrze że jechałem już przez las do domu.
A ludzie zamiast wrzucac ranigast, ktory tylko tlumi odczuwanie nadkwasowości, rano wrzucajcie cos "osłonowego" w stylu polprazolu/piastprazolu czyli omeprazol ( stosowany na wrzody ) lub np pantoprazol ( typowa osłonówka ! ) - to faktycznie obniza stezenie kwasu w zoladku i zaleca sie przy stosowaniu duzej ilosci lekow porannych... mnie lekarz polecil i przepisal cos na recepte ale po skladzie to bylo to samo - jakis (......)prazol tylko w 4krotnie wyzszym stezeniu co te dostepne bez recepty... wiec po ch*j ladowac w siebie tyle chemii jak te mniejsze stezenia mi w zupelnosci starczaly... a sa to leki, ktorych NIE WOLNO rozdzielac/przepolawiać, bo to dojelitówki ---> albo kapsułki twarde albo w oslonce, ktora zapobiega trawieniu w zoladku... serio posluchajcie sie i chociaz sprawdzcie.... no i taniej Was to wyjdzie bo takie opakowanie (..)prazolu kosztuje chyba z 7zl is starcza na min 2tyg ( jedna na dobe ), a ranigast TYLKO doraznie...
Nie chce sie wymadrzac, ale chce dobrze ;)
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
PS. Modzi, wywalcie proszę ten przecinek przed "lub" w opisie tematu :)
takom i zrobił - wawe
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Wychodzi najlepiej omeprazol, gdyż można go stosować bardzo długo :-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.