Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Wracając do tematu: w ciągu miesiąca przerobiłem jakieś 60ml, z czego przez tydzień popijałem G każdego dnia, w tym czasie masa poszła z 68 do 72kg, nie odżywiając się przy tym zbyt dobrze i trenując 2-3 razy w tygodniu. Od 3 tygodni jadę na sucho, za to z niezłą dietą, a treningi regularnie 3 razy w tygodniu; ważę 73kg. Dodam, że w swoich najlepszych czasach ważyłem 75kg, więc szybkie rezultaty są w sporej mierze spowodowane pamięcią mięśniową czy jak tam ten efekt się nazywa, jednak wg mojej subiektywnej opinii G działa bardzo dobrze przy budowaniu masy mięśniowej.
Jeansy które kupowałem w czasach gdy ważyłem 63kg wciąż na mnie nieźle leżą, nie wiem w jakich spodniach wy chodzicie xD
kapitanxsova pisze:dobra beka , sam jezdzilem w streecie do tego snowboard (zima).
Nie widzialem , tez zadnego kolaza , ktory by mial rozbudowana noge powyzej lydki.
Nogi to sie buduje przysiadami i martwymi ciagami , a nie pedalowaniem, no chyba ze wy chodzicie w jakichs rurkach ...
Ci których ogląda sie np. w tour de france to inna kategoria to długodystansowcy, czołówka to szczególnie mocni w jeździe po górach a i sprinterzy żeby ten wyścig przejechać nie mogą mieć zbyt dużej masy mięśniowej.
Porównaj też biegaczy maratończyków do sprinterów na 100m ;)
Co do wpływu GBL to nie mogę się jeszcze wypowiedzieć bo nie próbowałem.
ja też śmigam wyczynem ale bez siłowni do tego przysiady na rozgrzewkę ale w moim przypadku robotę zrobiło codzienne 15km do pracy w jedna stronę. odkąd zacząłem się przyglądać GHB sprawdziłem jak wyglądają moje uda i widzę jakie są na koniec sezonu- diametralna różnica (łydka też urosła, za to reszta ciała została praktycznie w tym samym stadium).
według mnie wzrosła też moja wytrzymałość tzn mogę przejechać więcej swoim tempem
narkomanuss pisze:poszukaj sobie na necie zdjęć kolarzy torowych ;) oni na pewno na siłce trenują ale nie mów że kolarza z rozbudowaną nogą nie widzałeś.kapitanxsova pisze:dobra beka , sam jezdzilem w streecie do tego snowboard (zima).
Nie widzialem , tez zadnego kolaza , ktory by mial rozbudowana noge powyzej lydki.
Nogi to sie buduje przysiadami i martwymi ciagami , a nie pedalowaniem, no chyba ze wy chodzicie w jakichs rurkach ...
Ci których ogląda sie np. w tour de france to inna kategoria to długodystansowcy, czołówka to szczególnie mocni w jeździe po górach a i sprinterzy żeby ten wyścig przejechać nie mogą mieć zbyt dużej masy mięśniowej.
Porównaj też biegaczy maratończyków do sprinterów na 100m ;)
Co do wpływu GBL to nie mogę się jeszcze wypowiedzieć bo nie próbowałem.
http://talk.hyperreal.info/gbl-uprawian ... 27-20.html
przeciez tam na wszystkie wasze watpliwosci juz odpisalem wystarczylo to poprostu przeczytac...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.