Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Po przyjęciu 1 ml, po jakichś 10 min (brane na lekko wypełniony śniadaniem żołądek) zaczęła się fala ostrej senności.
Przymknąłem oczy i postanowiłem pospać. Mając jeszcze świadomość i lekko odpływając zaczęły się problemy z oddychaniem. Byłem już prawie we śnie i nie mogłem się rozbudzić, a co gorsza złapać oddechu. Leżałem w tym stanie około minuty nim udało mi się ocknąć i z trudem łapać małe wdechy.
Poszedłem do łazienki i zlałem głowe lodowatą wodą w celu dostarczenia sobie mocniejszych bodźców. Po tym wszystko przeszło. Byłem lekko spanikowany bo pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło.
Co wy na to? Miał ktoś podobnie po gammabutylolaktonie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Więc drogie dzieci nie mieszajcie gbl z sałatką warzywną z jajkiem ze sporzywczaka bo są interakcje.
rano tego samego dnia bralem buprenorfinę.
pare razy zdarzalo mi sie tez miewac trudnosci z oddechem przy b. duzych, wielokrotnych dawkach samego gbla oraz owegoz z alkoholem
Warto pomagać.
Jestem osobą o małej masie więc nie muszę zarzucać kosmicznych ilości na cały dzień by mieć satysfakcję całodziennego ućpania. Góra 20 ml/ 24 h - to już w przegiętej chcicy.
Nie spodziewałem się tego i odczuwam pewien respekt do tejże substancji.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.