Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Ale tauryne stosuje sie do ochrony przed neurotoksycznosci glutaminianu... to nie jest substytut b6!!!! b6 OBNIZA poziom glutamin i podbija GABA i to jest krok w tym kierunku... nie ludź sie, ze to wystarczy... a co do chemii, ladowalas przez te xdni chemie w siebie... wiec nie boj sie te kilka dni jeszcze byc dla Twojego bezpieczestwa i zdrowia!

EDIT: Unikajcie na odstawce glutaminianu sodu... bo znowu bedziecie go podobijac i nam wychodzi by go zbic! bo on nam mozgi toksykuje... podczas bycia w ciagu on jest ponizej normlny ale na odstawce to on jeszcze b.wysoki przez minumim 1-2tyg... wtedy stosujcie b6 w ilosciach minimum 200mg na dobe w 2-3 dawkach MAX przez 3-4tyg

EDIT2: a no to super z ta cholina!!! ;) a co do dopaminy to trzeba poprostu wiedziec co z czym sie ma:D i mozg to taka sprawnie dzialajaca maszyna... i odstawiajac cos bedac wczesniej w ciagu to tak jakby jedna zebatke nie oliwic... poczatkowo to tylko zebatka... ale ona moze rozjebac caly system ;)

EDIT3:

Kup jeszcze:

Wit. C - silny przeciwutleniacz, chroni przed glutaminianem, 1-2g dziennie podzielone na 2-4dawki
Wit. E - znacznie zmniejsza toksycznosc glutaminianu
Wit. A - antyoksydant ( kup w takich zelowych tabletkach witamina A+E... na wlosy skore i paznocie :P )
Cynk - chroni uklad nerwowy, wplywa na receptory NMDA i hamuje aktywacje przez glutaminian

I bedzie gites ;)
Ostatnio zmieniony 22 września 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 334 / 6 / 0
Lylas pisze:
Ale ja nie byłam w wielomiesięcznym ciągu... Teraz to były max 2 tygodnie, wcześniej tygodniowa przerwa, wcześniej też przerwy były. Piszę już ostatni raz, że problemem nie był ciąg, tylko ten sort (czemu mnie nikt nie słucha? :( )

(...) Ze snem nie mam żadnych problemów, najmniejszych nawet - mogłabym spać i spać tak naprawdę. Pramolan akurat mam, ale nie widzę żadnej potrzeby. Nie wiem też po co miałabym brać relanium... Nie jestem w ogóle zdenerwowana, czuję się trzeźwa i szczęsliwa... :D
W takim razie nie wiem o co tobie chodzi. Przeciez ostatnie kilkanascie stron w knajpie jest zdominowanych wlasnie przez twoje problemy ze schodzeniem z GBL...
Z tego co piszesz powyzej, to mozna wyciagnac wniosek, ze jestes osoba, ktora szuka tutaj głównie uwagi... :rolleyes:

A sort jest dobry, wiec przestan sie czarowac, ze jakiekolwiek twoje problemy spowodowane byly zanieczyszczeniami/slaba jakoscia sortu ;)
  • 545 / 8 / 0
Taka mała rada jeszcze na koniec, oczywista oczywistość ale... Lylas, jak już będzie git odstaw Baclo, B6 i Taurynę (wszystko działa na GABA jak GBL/GHB) i zrób sobie normalną przerwę. Bo przerwa na takiej mieszance to faktycznie żadna przerwa.

Pisk u uszach przeszedł?

Edit: a w ogóle to polecam branie bez ciągów, da się :-)
Ostatnio zmieniony 22 września 2013 przez euzebiusz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1205 / 10 / 0
Oczywiscie ze tak, ale na zejscie jest w sam raz ;) ale oczywiscie 1-2 tyg b6... baklo to jeszcze ze 2 dni, a tauryne z tydzien i clean&clear :D
  • 216 / 2 / 0
W takim razie to nie sort, tylko mi mózg nawala. Wszystko niby okej, ale w uszach piszczy dalej (koszmarnie), a wieczorem zaczynają mi się straszne kołowrotki w głowie. Na serce biorę doraźnie pół propranololu 10mg, a wczoraj wzięłam 2 ostatnie dawki baclo. Mam nadzieję, że reszta się jakoś unormuje z czasem. :)
"Purrrfect. When you're not on the edge, you're taking up too much space."
Cheshire Cat ❤
  • 35 / / 0
Zrobiłem tak jak napisałem w ostatnim poście.Co ciekawe działanie GBL a w sobotę i niedzielę lepsze i mniej go poszło.Jakby nie patrzeć jestem początkujący więc dzięki za podpowiedź :-)
  • 934 / 12 / 0
U mnie piszczenie w uszch po długich ciągach i odstawieniu utrzymywało się do 2-3 miesięcy nawet, z czasem niektóre objawy nie znikają już tak szybko a pewnie i część na sdtałe zostaje :-D
  • 443 / 13 / 0
Wlasnie tydzien temu, odstawilem G bo grubszym braniu i powiem szczerze ze bylo ono zdecydowanie najgorsze ... Meczylem sie chyba z tydzien, 5 dni wcale nie spalem (takie majaki mialem ze po prostu w pewnym momencie balem sie zamknac oczy), w koncu kupilem flache ;P Teraz juz ok ale wciaz czeste problemy z zasnieciem ...
  • 334 / 6 / 0
Ludzie przeciez ta "presja" czy jak ja to okreslam "niepokój" - ktory nie jest niczym uzasadniony - to sprawka rozjabanych przez GBL receptorow Gaba. Chociaz w moim przypadku ten efekt wystapil dopiero po odstawce, i chyba dopiero po drugim, dluzszym ciagu. Bo pierwszy ciag mialem dosc krotki. O ile same objawy odstawienne byly dla mnie akceptowalne i skonczyly sie po paru dniach. To wlasnie ten "niepokoj" zaliczylbym do objawow poodstawiennych, bo utrzymywal sie chyba z 2 miesiace albo i lepiej. Objawialo sie to tak, jak silna postac neriwcy. Ogolnie to chyba cierpie na lekka forme nerwicy, ale tamte miesiace to raczej byl jednak skutek GBL. W kazdym razie sytuacja sie potem unormowala, ale w sumie to tez moze dlatego, ze pare rzeczy udalo mi sie poukładać w swoim zyciu ostatnio. W sumie to sam nie wiem czy to byla nerwica czy gbl, ale chyba predzej GBL :) To doswiadczenie uswiadomilo mi jakie niebezpieczenstwo czai sie tej substancji. Obecnie jednak pije, ale juz GHB, i raczej staram sie z tym nie przeginac.

Niestety pijac w ciagu, predzej czy pozniej bedziecie mieli takie problemy,a przynajmniej czesc z was. I to akurat nie jest kwestia sortu, bo ja tak mialem po swoim poprzednim sorcie, a byl to najprawdopodbniej wlasnie merck. Towaru od gblchrom nawet nie licze bo, moim zdaniem, nie byl to nawet gbl :P W kazdym raznie na pewno nie dzialal tak, jak ta substancja.

wycięto cytat, aby umożliwić przeniesienie posta - vv
  • 427 / 2 / 0
To normalne, po cugu na alko czy benzo jest tak samo.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.