Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 887 / 11 / 0
Można brać na odstawce giebla neuroleptyki? Dokładniej Perazyne

scalono - surveilled

W co ja sie wpiepszyłem... kolejny raz
Dzisiaj odstawiam giebla, oczywiście schodze z dawek, cały dzień było ok, aż do 21:00
Nagle wszystko zaczęło być szare, totalnie szare jakby ktoś zmienił kolory, wszystko zaczęło być straszne jak w najgorszym horrorze, ale takie psychodeliczne nie umiem tego opisać, głupie zdjęcie konia wyglądało jak by ten koń chciał mnie wciągnąć, jakby patrzył na mnie jakiś najgorszy potwór, szczekanie psa brzmiało jak z jakiś podziemi, jak jakaś najgorsza moc, nie wiem co się działo, nie wytrzymałbym tego gdyby nie znajomy który jest w stanie załatwić każdy lek, 1mg klona i jakoś żyje, nie mam tego dużo więc nie będę wrzucał niewiadomo ile, czuje się znacznie lepiej, może nawet w nocy będę spał
  • 3 / / 0
Witam wszystkich..

Przymierzam się do ostawki GBL po ponad 8 miesięcznym ciągu..
średnio 15/20 dziennie..

Lekarz zapisał mi..
1. permazinium 25mg - 125 tbl (1-2 dziennie)
2.orfiril long 300 - 100 tbl (1-2 dziennie)
3.lexotan 3 mg - 60 tbl. (mało)

do tego mam
-nasen 20 tbl..
-hydroxyzyna
- melatonina..

Wytłumaczcie mi koledzy dlaczego jest mi strasznie zimno? W co się zaopatrzyć aby zniwelować te objawy?
Co dokupić? czego brakuje.. Wskazówki ewentualnie proszę na priv..
  • 383 / 6 / 0
Ciąg był 24/h? W jakich dawkach brałeś? Jeśli było tego sporo to lepiej uważaj i zejdź sobie z dawek na początku.
  • 887 / 11 / 0
Schodzenie z dawek może być ciężkie wręcz niemożliwe, proponuje żebyś załatwił sobie baclofen i z niego schodził z dawek na samym gieblu się nie uda
ewentualnie schodzenie z dawek na gieblu dodając do tego duże ilości benzodiazepin, jednak też może być ciężko, po takim ciągu chęć na dopicie pełnej ilości gieblowego drinka będzie ogromna
  • 537 / 48 / 0
Możliwe, odstawiłem gbla po 2 miesięcznym 24/7 schodząc z dawek przy pomocy alkoholu i THC.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2012 przez motocyklista, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
24/7 .. alkohol nie wchodzi w grę..
Zorganizowałem sobie urlop.. Problem polega na tym, że aby funkcjonować musiałem przyjmować dawki ale małych się nie dało..
Najgorszym aspektem jest to, że przy schodzeniu z dawek jest mi zimno.. A to, że się trzęsę z zimna jak wszyscy na koszulkach to trochę dziwne.. Ostatnio się bardzo skomplikowało.. Jest dużo nietypowych rzeczy. Gdy zjem większą porcje obiadu i nawet po 45 min. poleje sobie np. 1ml "drinka" nie ma opcji będę musiał się położyć spać..(1h) Zauważyłem również, że na odstawienie bardzo dobrze jak najwięcej jeść lekko strawnych potraw w dużych ilościach.. Momentalnie schodzi GBL oraz samopoczucie się poprawia.. Wtedy racjonalnie myślę.. Mam dni pomimo przyjmowania dawek cały czas i tak jestem smutny.. wypalenie.. (dziś).. Dużo by pisać ale problem polega na tym, że już całkiem nie panuje nad moim zachowaniem tak aby funkcjonować przez 8h (w pracy/szkole).. poza tym ograniczam GBL w ciągu dnia ale na noc i tak muszę zażyć dawkę.. Nie potrafię tak się zorganizować aby normalnie funkcjonować przez 8 godzin w pracy.. Dziś pomimo iż poczułem, że przesadziłem z g.. W byłem smutny// trząsłem się zimna a jak wróciłem to odrazu położyłem się spać =>> 3,5 h.. to dlaczego mi było zimno w ciągu dnia..

Propo co to skoki humorów mam gorzej jak kobieta.. Tak uwierzcie da się %-D
  • 934 / 12 / 0
wg mnie schodzenie z dawek ma sens przez pierwsze 2-3 dni, potem jesli chcemy zakonczyc przygode, musimy pozostaly GBL zutylizowac, zabunkrowac sie w domu, grunt zeby nic dodatkowo nie utrudnialo zycia itp, zacisnac zeby, dwa dni sie przemeczyc (bez zadnych "znieczulaczy" typu alkoholu czy benzo o spaniu raczej mozna zapomniec), ale potem juz z kazdym dniem, bedzie czuc wyrazna poprawe. W innym przypadku bedziesz sie tylko meczyl nie wiadomo ile probujac redukowac spozycie, za duzej poprawy nie zobaczysz i finalnie bedziesz musial odcierpiec swoje i tak kiedy calkowicie odstawisz, wiec po co to niepotrzebnie przedluzac?
  • 887 / 11 / 0
Miał ktoś z was efekt przerażającego świata na odstawce? Skąd się to bierze? Obecnie schodze z dawek, narazie jest ok, czekam tylko aż zacznie mi odwalać
  • 3 / / 0
Drastyczne napady zimna powstały dlatego, że miałem pozakręcane grzejniki na noc.. Po prostu byłem wyziębiony - zatuszowane było to przyjmowaniem GBL i przekładało się to na cały dzień.. Mały szczegół ale dziś po prostu normalnie się czułem.. normalnie funkcjonowałem nie miałem napadów zimna.. Mogłem normalnie schodzić z dawek..
  • 338 / 1 / 0
Mechanizm przerażającego świata jest podobny do odbicia po benzo. Jeśli "zdrowy" osobnik wpadnie w ciąg na benzo to po odstawce mogą wystąpić lęki, różne fobie itp. W przypadku giebla efekty będą podobne ale dodatkowo będą obfitować w tachykardie.
Powodzenia w odstawce
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".