Czas działania 18-24h bardzo długi najlepsza dawka 25 lub 28mg powyżej 30 mg jest zdecydowanie za mocno. W małej dawce zauważyłam, że całość (ok 20mg) , że wszystko powoli wzrasta ta siła, magia wewnątrz spokój, muzyka brzmi przepięknie. Oczy miałam normalne nie 5zl czyli w moim przypadku. Gdy je zamknęłam zupa tęcza jaskrawe kolorowe ciepłe pluszowe.kolory wyostrzone i mistyczne.
Dawka powyżej 30mg już szybko i mocno oczywiście doustnie zwiększone oczy nie 5zl ale już widać bardziej choć nie aż tak mocno.
Wewnątrz spokój no trochę funkcjonowanie organizmu zaburzone bo kolory mocniejsze mocno. Na szczęście bez takiego rozdygotania, mistyka siła magia wyższa po prostu specyfika działania jest nie jak wszystko prawdziwy unikat. Minusem brak snu i skurcze ale nie mocne, brak strucia największym zaskoczeniem. Mimo już zwiększonej siły utrzymałam myślą działanie. Nie czułam się jakbym była na czymś złym , ten środek jest inny.
Nie metabolizuje się do DOM.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.