ODPOWIEDZ
  • 71 / 1 / 0
Foto-relacja z rewegetacji Ice - Nirvana. Życzę miłego czytania (a raczej oglądania zdjęć) :-P

Zaraz po harvescie, przełączyłem oświetlenie w boksie na 20h naświetlania i 4h ciemności.

13.05.2006
Dzień drugi:
Nic specjalnego nie zauważyłem, w końcu to tylko jeden dzień minął :-)

[ external image ]

17.04.2006
Dzień szósty:
Zauważyłem lekkie rozciąganie szczytów.

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

20.05.2006
Dzień dziewiąty:
Coraz szybsze rozciąganie się topków.
Przesadziłem rośline do nowej doniczki. Podczas przesadzania usunąłem starą ziemię, zostawiłem tylko
niewielki fragment wokół łodygi, dosypałem świeżutkej ziemi.

[ external image ]
[ external image ]

27.05.2006
Dzień piętnasty:
Z rozciągających się topków zaczyna wyrastać niezliczona ilość gałązek. Nowo-powstające liście są
gładkie, nie ząbkowane, pojedyńcze czasami z większą ilością palcy.

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

04.05.2006
Dzień dwudziesty drugi:
Dzień pobierania klonów. Rewegująca roślina rośnie tak szybko, że zaczęło mi brakować miejsca w
boksie, zostałem zmuszony do pobrania klonów. Bylo ich bardzo wiele. Jeżeli miał bym większego boksa
to potrzymał bym roślinę jeszcze mniej-więcej dwa tygodnie, wtedy nie musiał bym się martwić o to
czy jakiś klon się nie ukorzeni, było by ich tak wiele :-)

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

Mały pokaz slajdów jak roślinka wyglądała z tygodnia na tydzień:

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

dzięki wszystkim za uwagę, mam nadzieję, że komuś pomogłem. Komentarze mile widziane ;-)

pozdrawiam,

polak
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madx »
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / / 0
czyli prawie gołą mamusie juz po pobraniu klonikow, mozemy przezucic na veg, potem znowu pobrac kolniki i tego procesu nie przerywac :-)
  • 144 / / 0
nice polak ^^
Uwaga! Użytkownik WeedTime nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: louis »
bardzo ładne fotki, ale poleciłbym wrzucać je do eyecandy (pamiętacie co się stało z fotkami linkowanymi z OG :/)
Jedes Herz ist eine revolutionäre Zelle
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: polak »
Właśnie problem jest tego typu, że nie wiem jak wrzucać fotki na eye candy... ale jezeli forum ICmag nie dziala a fotki widac to narazie nie ma sie o co martwic ;]
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: L&M »
Polak czy ten odbłysnik w twoim boxie to karimata czy odbłyśnik do kaloryferów?
peace
  • 71 / 1 / 0
To jest karimata (6 ziko w tesko), naprawde super sprawa, polecam! BTW mozesz odwiedzic moj thread DIY cloning... itd. Na samym dole w waznych watkach,

pozdrawiam,

polak
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kiler »
Witaj polak!!:) Widze ze jednak zrobiłes Rewega!:)Ładne foty:)Polak nie wiesz co sie stało z ICmag??:(
  • 71 / 1 / 0
siemka kiler i reszta ;]

Dzieki wszystkim za opinie ;] Roslina nadal reweguje, ale tym razem na out, niech wyrosnie na potwora zeby bylo duzo klonow :-) Troszke wyglada jak by miala złą liczbe chromosomow haha, ale i tak jest sliczna i ja kocham :-p Zauwazylem, ze galaski ktore wyrosly nowe szybiej sie ukorzeniaja i z wiekszym wigorem. dzisiaj jest 18, czyli od 4 minely dwa tygodnie, a korzonki sa juz okolo 10cm i jest ich strasznie duzo... nie wiem jak wyciagne kloniki z pojemniczka, chyba bede musial przeicac pokrywke pojemnika haha, ahhh te moje lenistwo :-P

co do icmag... eg. mnie robia poprostu remanent, kasuja niepotrzebna posty i watki, moze jakas nowa szate graficzna robia.. cholera wie, ale nie bedzie tak jak z OG['], jak by tak bylo to by moich fotek nie bylo hehe ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.