ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Pozdrawiam Wszytskich fanatyków uprawiania tej wspaniałej roślinki :)

w tym temacie będe starał się na bieżąco opisywac co robie i dodawać fotki na udokumentowanie mojej pracy któya zawsze się opłaca ! ;-)

Doświadczenie mam nie małe i nie duże jest to mój gdzies 4 sezon przez wczesniejsze lata nauczyłem sie wiele o tej roślinie i uprawianiu jej jak co roku stawiam na intesnywny spoting i od początku maja do początku czerwca jestem zajęty praktycznie tylko tym. Wystarczy tego wszytskiego zacznijmy o konkretach !

I Wyspa 9 maja ide pierwszy raz na spot w tym roku

II Miki 13 maja

przez pierwsze 2 sezony pisałem nazwy bawiłem sie wkrzyżówki i pisałem co to za odmiany co z czym i co do czego w tamtym roku to pojebałem i nie pisałem nic żałuję tego bardzo ale kulek miałem z tamtego sezonu naprawe ogrom ile nie wiem bardzo dużo i sa dobre wszytskie. Wiem jedno ze sa kopliwe bo paliłem to zioło rok temu i było zajebiste. Dostałem kilka kulek od zioma mam nazwy i wszytsko wiec o nie zadbam i porobie krzyżówki popodpisuje wszytsko i oczywiscie musze pozapylać kilka gałązek aby miec nasionka na przyszły sezon. Dzisiaj również wybieram sie na spota dodam jakies foto jutro lub moze wieczorem ;-).

Przed datą mam nazwy spotów tak tylko zeby pamiętać co gdzie :) hiehihhi i zeby sie nie pobubić. :-D

fotki dorzucę na czasie
Ostatnio zmieniony 09 października 2006 przez kopernik_OG, łącznie zmieniany 10 razy.
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
miałem sie dzisiaj wybrac na działeczke ale nic z tego pogoda była nie za ciekawa wiec trzeba będzie iść jutro.
Roślinki sa młode ale już kupiłem im saletrę amonową i biohumus-a. jak będą miały ponad 2 tygodnie to około garść na metr kwadratowy + podleję je biohumusem rozcieńczonym w wodzie jak będą miały ok 4-6 pięter wtedy je porzycinam nie wszytskie oczywiscie ale większość + do tego będę na nich robił croping gałązki do dołu i niech sie powoli powili robią. Nigdy nie nawoziłęm saletrą wiec troszkę sie boje dlatego tę garstkę dam bardzo małą na powierzchnie jaką opisałem powyżej. Tak myślę ze do 3 razy taką małą ilość tej saletry to podsypie bo się ona rozpuszcza szybko w ziemi więc nic nie powinno sie stać moim kochanym dziewczynkom.
Do kilku dni dodam jakies foto bo wybieram sie na miejscóweczkę więc będzie można poobczajać malutkie i młodziutkie konopki :) ------------->
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / / 0
no własnie jak robicie jak macie np 15-20 roslin ??wszystkie podcinacie czy zostawiacie kilka normalnie?? czy plon jest duzo wiekszy?? pozdro
LIKEGROW
  • 158 / / 0
hmm powiem tak w tym roku kupiłe doniczki torfowe tak sie to chyba nazywa :-p i dawałem po 9 kulek na jedną doniczke srednio wychodzi mi 7 - 9 sztuk z tego wiem ze duzo i niektózy moga mnie za to zjechać. Jestem świadom tego ze wszytsko będzie na kupie ze tak powiem mniejsze plony będa nawet będą sobie przeszkadzały ale byłem zmuszony do tego z przyczyn niezależnych ode mnie i prosze tutj wszytskich o niekrytykowanie tego faktu wyszło jak wyszło. Przy ciągłym nawoeniu i pielęgnowaniu źle nie bedzie ;-).
LIKEGROW piszesz o np-15-20 roślin hmm miałem w tamtym roku nawet więcej ale nie ciąłem ich i nie naginałem. ale nie ma sensu puszczac ich na takie bujaki na 2 metry ;-) więc mam na miejscówkach po ok 50 roślin i te które będą zdrowe i ładne to będę ciął a wszytskie jakie tylko mam będa naginał. co do polonu to jeżeli przytniesz i nagniesz czyli zrboisz croping to będziesz miał raczej na pewno większy plon niz byś puśćił je do góry. Więc przytnij i naginaj bez obaw !

Dzisiaj idę na spot więc dorzucę jakies foto :cool:
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: turlak »
:rolleyes: szakal wszyscy czekaja na foty... :-D
  • 158 / / 0
Hm nie miałem czasu ale juz pisze III Dark Chilla 15 maja byłem na kolejnym spocie i wysadziłem tego trochę :) daje patyczki na ślimaki a to coś białe to na ślmiaki jakaś faza kupiłem za 10 pln gówno warte bo deszcz zmywa ide dzisiaj kupic cos za 20 pln w płynie chyba i deszcz nie wymywa ale nic macie foty cieszcie oko :-p jak jest czym heiiehei
ten growbox co go tak nazwałem to ma 3 piętra wiec wchodzi w niego 9 sztuk + 4 butelki wody 1,5l + motyczka + spaerka wszytsko zapakowane wplecak bez zadnych reklamówek i ide na spota bez zadnych podejrzeń oczywiscie kto wie ze sadze to od razu ciesz miche wiec zawsze uwaząm bo złodzieje juz mi zajebali 2 lata temu i 3 latatemu starty były ogromne bo ponad 40 krzaczków na ok 100g jeden wiec policzcie sobie i przestroga na tych skurwieli :)
to zioło to jakis marny polak który mamy na codzień da sie palić nie kupuje wole kroić paki które robie typokom jak do mnie przyjeżdzają wiece jak to jest Molesta Ewenement . . . Gdy dilujesz bierz fanta :-D dobra dobra nie bede sie rozpisywał u mnie mam deszcz teraz ale czekam na poprawe pogody i wybieram sie na kolejnego spota mam jeszcze do końca maja troche czasu wiec musze wysadzice tego bradzo duzo :cool: ehihiee ===>
Ostatnio zmieniony 18 maja 2006 przez kopernik_OG, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 158 / / 0
kurwa jebie mi si ecos przerywa połączenie nie rzuce tych foto reszte dam wieczorem a jak nie to jutro popołudniu yo ;-) sory za opóźnienia
  • 63 / 3 / 0
czesc , a co to jest to biale w około? Musisz miec dobre miejscówki bo przez tą kratke w około z patyczków to się to troche w oczy rzuca, a powiedz mi w jednym miejscu tak kolo siebie to ile tam wsadziles roślinek?
  • 70 / 1 / 0
o kurwa szakal co ty za fortece zrobiłeś , te pale , Zrób jeszcze wilcze doły i na dnie zrób ostre pale zeby ślimaki sie nabijały , albo właśnie nabij na te pale co widać ślimaki , może sie przestraszą jak je zobaczą hehehe . To był oczywiście żart , ostrożnosci nigdy za wiele , kiedy te małe skurwysyny s iedzą w trawie i czekają . ja tez musze coś zrobić na nie . szakal a może tylko kawałek bytelki dookoła rośliny starczy , ja jutro tak zrobie . ile ta roślina ma?? czekamy na następne foty PEACE
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: turlak »
no widze ze guerilla pelna geba :-D

mozesz napisac co za rodzaje nasion dostales?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.