ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
jaka odmiana kopernik??
  • 158 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kopernik_OG »
jaka odmiana
w pierwszych postach tego tematu pisałem ze nie wiem jakie bo nie miałem czasu w tym roku na pisanie odmian i prowadzenie notatek :cool: A swoją droa to za jakies dwa tygodnie pierwszy harves'cik :-D przewiduję
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
We wtorek 5.09 byłem na spocie. Tym samy pojawia sie z tego dnia upload. Kaiwty sa jeszcze dosyć małe. Cieszy mnie fakt, iż nie ma az tak wielu kulek jak mi sie wydawało jets ich owszem sporo ale będzie tez spora ilosc kwiatów bez nasionek nie wiem jakim cudem się to udało ale ;-) patrzyłęm po kilku pestkach isa juz w połowie dojrzałe. Kwitnienie oceniam na czwarty tydzień wiec przed nimi jeszcze połoa drogi ale juz nie długo. Nie wiem jak u was ale w mojej miejscowosci i okolicach robi sie straszne hamstwo. Skurwiele sami sobie nie posadzą jedynie chodzą i szukają czyjegoś szczęscia :#: Mam nadzieje ze mnie ominie ta fala osób które zamiast samemu coś zrobic to chodza i kradną czyjąs prace. Miejscówki mam dobre takie do których jest problem dojsc wiec ja mam nadzieje ze wszytsko bedzie w porządku [ external image ]
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
No widze KoperNik ;-) ze masz sie czym pochwalic, no i to bardzo, zdjecia ladne, roslinki ladne!! Bardzo mi sie podoba to ze one juz tak daleko sa w fazie kwitnienia, bo moje HH dopiero co pokazaly piczki! niepokoi mnie to ze jeszcze tak dlugo musze czekac, dzisiaj podleje nawozem dla roslin kwitnacych i mysle ze pomoze, zastosuje wieksza dawke, nie powinno sie nic stac, tak mi sie przynajmniej wydaje !! :)
  • 158 / / 0
dlugi_as
Zależy czy nawóz jakim będziesz podlewał HH będzie można przedawkować i jak takie ewentualne przedawkowanie odbierze roslina ;-).

W tym tygodniu pójdę na jedną z miejscówek ponieważ możliwe ze będzie kilka małych roślinek gotowych do scięcia :-D ale to sie okaże dopiero po stwierdzeniu tego przezemnie :cool: hiehie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.