ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kopernik_OG »
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rasta_Boy »
Ładne roślinki ;-) smakowicie wygladają
Coco jumbo i do przodu! – to moje hasło
  • 63 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: darekpt »
tylko szkoda ze raczej z tego nic nie bedzie ( widac na fotach ze te męskie juz pootwierane - wiec pewnie wszystko zapylone juz ) , jak na tego słynnego kopernika ( za którego się podajesz ) to za bardzo sie nie popisałes.
  • 158 / / 0
tylko szkoda ze raczej z tego nic nie bedzie
( widac na fotach ze te męskie juz pootwierane - wiec pewnie wszystko zapylone juz )
tutaj sie mylisz !!! cos bedzie na pewno jak nic nie ukradnie wszytskiego !!! :#: a po za tym jeszcze mam nadzieje ze wszytsko sie tak zapyliło ze będe miał piękne kwiatostany i jedynie dojrzałe kulki na nich !!! choć nie wykluczam w całosci zaplonych roślin a wtedy była by masa nasion w tmy wiele by z nich było nie dojrzałych
jak na tego słynnego kopernika ( za którego się podajesz ) to za bardzo sie nie popisałes.

pisałem wielokrotnie iz praca szkołą itp uniemożliwiaja mi pobyt na miejscówkach i nie jest to moja wina dołączam kilka zdjęc robionych juz wieczorem i nie wiele widac ale jak jutro bedzie dobra pogoda to dodam więcej i pokaze ze jak co roku mam ogormne dziewczyny i jest sie czym pochwalić.
Swoją drogą
darkupt
łątwo Ci pisac i mnie opierdalac choc sam masz straszna lipe i nie możesz sie pochawlic szczególnymi osiągnięciami w dziedzinie upraw konopi ! np http://img247.imageshack.us/my.php?image=red3ux8.jpg ale pomijając to.
Lepiej pomyśl człowieku logicznie jak bym miał czas i możliwosc przebywania na spocie choc raz na 2 tygodnie to bym na pewno tam był i dbał o rośliny widac na zdjęciach ze sa one duze dzisiaj nawet z niktórych wyciałem ostatnie samce a nawet mam spota na którym nie byłem od posadzenei z powodu braku czasu. Chętnie bym sie tam udał ale czas nie pozwala mi na to niestety :'(
Jutro jak pisałem powyżej jak będzie łądna pogoda pójde w dzień i porobie zdjęcia zeby było czarne na białym co mam i co ewentualnei będzie z tego nadzieje mam ze wszytsko nie bedzie zapylone a jak było by tak jak mówie to na pewno miał bym ogromne zbiory i wiele radosci na harvescie :)
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
  • 158 / / 0
upload
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.