Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 46 / 0
Panowie krótkie pytanie. Zamierzam stestować coś z rodziny amfetaminy bo samo apvp juz mnie nudzi. Co polecacie 4fma czy 2fma bo się zastanawiam.
Alfaosobnik
  • 2 / / 0
Ja bym wybrał 4-FMA, Gdyż na wjeździe masz nutkę euforii ( całkiem niezłej :) :D
A 2-FMA to czysty spid
Spoiler:
  • 1857 / 66 / 80
4-FMA bo 2-FMA nie ma działania rekreacyjnego.
  • 262 / 46 / 0
SATYFAKCJONUJE mnie ta odpowiedź. A mógłbym prosić jakiegoś kolegę, tudzież koleżankę która(y) miał dłuższy romans z fetą o porównanie tych dwóch substancji? Jak mniemam do metamfetaminy nawet nie ma co porównywać...
Alfaosobnik
  • 19 / / 0
Trochę głupia prośba, ale możecie mi powiedzieć ile to +/- 150 mg tej substancji, waga mi się popsuła :-D

Scalono | 909

Jeszcze zapytam czy ta substancja nadaję się na domówkę ze znajomymi ?
  • 5299 / 104 / 0
Domówka nie zależy od substancji samej w sobie tylko od ludzi co zażywają. Albo się umieją domówkować albo nie. I po benzydaminie wypali jak się ludzie nadadzą. Dla chcącego nic trudnego
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 19 / / 0
Bardziej mi chodziło, że nie będę w stanie ustać w miejscu/przestać gadać :cheesy:, ale masz rację to zależy od wielu innych czynników.
  • 1857 / 66 / 80
@leo762
Co do klasycznego speeda to 4-FMA wypada lepiej, bardziej rekreacyjnie, bardziej zabawowo. Jest więcej euforii, działanie jest pogodniejsze i nie ma aż tak dużo fizycznej stymulacji co przy speedzie. Jest stymulacja psychiczna ale na takim poziomie że można siedzieć na fotelu większość fazy i sie w coś wkręcać.
Co do mety to 4-FMA moim zdaniem jest podobne, na pewno podobniejsze niż wszystkie ketony poza 4-MMC. Działa dużo krócej niż meta no i troche bardziej w strone MDMA ale da sie wyłapać podobieństwa, rodzaj podwyższenia nastroju jest ten sam na przykład.
  • 1676 / 106 / 0
jaka chęc na dorzute ?
Przy opylonym 1 gr / dzien jakies wieksze efekty uboczne ?
jak kosi serducho i ogólnie ukł krwionosny?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2759 / 34 / 0
Byłby ktoś w stanie porównać pieczenie/ból w nosie przy sniffie 4-FMA względem tego po EPH?

Mam tego ~180mg. W razie chujowej zwały etizolam się nada?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.