Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
No to się pokieruję tym, co Wy mi doradzacie, nie będę mieszał 4 - FMA z niczym. Akurat dostałem info, że kasa doszła do sprzedawcy; przed 4-dniowym weekendem powinno być u mnie, mam nadzieję że warto było zamówić te 5g, a jutro lub w sobotę spodziewam się dostarczenia 3mmc, które pewnie jest 3-CMC :-) To się zobaczy.
Uwaga! Użytkownik trooy91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9320 / 1809 / 2
4-FMA warto. Przy czym przerwa od b-k to minimum miesiąc a od b-k 4 podstawionych (4cmc, 4mmc) to minimum 2 a najlepiej 3 miesiące
Na start 100mg max 150. Dorzutki - po 2-3 godzinach. Ostatnia wrzuta 4-5 godzin przed snem.
Z opisu jasno wynika, że jeśli kupujesz to pod jakiś wypad / spotkanie ze znajomymi to jeśli pierwsza wrzuta będzie koło 15-16 to jeśli chcesz o 6.00 kolejnego dnia zasnąć to masz max 3 wrzuty. I radzę lepiej odstpac sobie maks 0.5grama a resztę schować lub oddać komuś
Powyżej tej ilości gra nie jest warta świeczki.
Będzie bezsenność,może na zjeździe się włączyć nerwowość itd.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5 / / 0
Przyszło mi to 4-FMA i nie mogąc się doczekać do czwartku, kiedy będzie już 4-dniowy weekend, spróbowałem trochę na dzień przed pójściem z rana do pracy. I mam chyba problem, bo słabo działa, praktycznie nic nie czułem, piekło trochę w nos; i w sumie nie wiem czy powinienem w najbliższym czasie wciągać cokolwiek nosem... chyba niewiele mi przepuszcza, zaraz smarkam itp. Jakieś 2 tygodnie temu na 2 dni straciłem węch. Próbować oral, tj. np. popitę z jakimś napojem albo jak niektórzy - per rectum? Jak wtedy to dawkować?
Uwaga! Użytkownik trooy91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Oral 150-200mg i jak masz dobre 4fma to będziesz zadowolony.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9320 / 1809 / 2
14 czerwca 2022trooy91 pisze:
Przyszło mi to 4-FMA i nie mogąc się doczekać do czwartku, kiedy będzie już 4-dniowy weekend, spróbowałem trochę na dzień przed pójściem z rana do pracy. I mam chyba problem, bo słabo działa, praktycznie nic nie czułem, piekło trochę w nos; i w sumie nie wiem czy powinienem w najbliższym czasie wciągać cokolwiek nosem... chyba niewiele mi przepuszcza, zaraz smarkam itp. Jakieś 2 tygodnie temu na 2 dni straciłem węch. Próbować oral, tj. np. popitę z jakimś napojem albo jak niektórzy - per rectum? Jak wtedy to dawkować?
Serio tak ciężko przeczytać post wyżej ?
Oral / sniff dawkowanie się praktycznie nie różni.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / / 0
Substancja genialna. 150mg przyjęte oralnie powoduje przez pierwsze 2-4h peak z mocno wyczuwalną euforią serotoninową oraz dopaminową i równocześnie sporą stymulacją. Po zejściu peaku sertotonina przestaje być wyczuwalna i zostaje przyjemna stymulacja i lekka euforia dopaminowa. Dzięki temu zejście z peaku nie jest tak nieprzyjemne jak w przypadku ketonów typu X-MMC oraz X-CMC więc automatycznie chęć na dorzutę nie jest aż tak nachalna
  • 463 / 45 / 0
Próbował ktoś 4 fma będąc na jakimś SSRI ? Jestem ciekawy substancji ale nie wiem czy jest sens ryzykować
  • 93 / 53 / 0
@odbytniczy1991 nie, nie ma sensu ryzykować. To nawet nie ryzyko, bo oczywiste jest co się stanie.
  • 463 / 45 / 0
Ok w takim razie odbijam i spróbuję 2 FMA bo chyba nie działa na sero
  • 199 / 16 / 0
Elo ludziki. Jak libido po 4-FMA bo czytam i czytam i nikt nic o tym nie pisze.
Ktos tam wcześniej naskrobał że nie ma się po tym źrenic powiększonych. To prawda?
Bo jak tak to bezprzypałowa substancja.

scalono - WRB

Jeszcze zapytam o mix 4-FMA z opio...ma to sens?
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.