Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dla mnie etizolam ładnie zadziałał na zjazd po Femce i to po dość sporych dawkach.
Wydaje mi się, ze jak już masz jakąś tolerancję zrobioną na benzo to Femka dobrze wejdzie. Jednak odradzam takie mixy z własnego doświadczenia. Stay safe!
Jak chcesz podnieść sobie samopoczucie, poczuć delikatne ciarki na głowie i delikatny uśmiech to zdecydowanie 50-70mg
Jak chcesz już lepszej bombki. To wrzucaj 100mg +
4fma to albo stim imprezowy albo funkcjonalny. Funkcjonalny ale w.daekach do 70mg i wzięty max do 11/12, bo potem tylko skumuluje bezsenność.
Imprezowo wiadomka - piątek popołudniu 120mg i lecisz do nocy
;)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dorzutek nie będzie, bo naczytałem się o w chuj długiej bezsenności.
Ostatnie cokolwiek na sero to już nawet nie pamiętam, tolerka 0.
No, zacieram łapki i zdam relację jak już wejdzie itp.
Scalono | 909
Waporyzował to ktoś? Mam w tabsach ale i tak pójdę pierdolnąć.
Wrzucałem o 20:22. Jakoś koło 5 chyba zszedł efekt wypierdolenia i zostałem z przyjemną stymulacją, która to następnie ustąpiła około 10.
Nie chciałem za ostro lecieć ale i nie przespać dnia, więc do 21 sniffowalem 2-FMA.
Poszedł flunitrazolam na sen (1,5mg) ale nie dał rady. Za to dał radę przekonać mnie żebym zwaporyzował (a przynajmniej spróbował) pokruszone tabsy.
Siedziałem do 5 rano. Albo jak widzę po poście wyżej, trochę dłużej.
Dzisiaj ból głowy, osłabienie i spalone gardło.
Przed chwilą znowu zajebałem bucha żeby sprawdzić czy to w ogóle działa (czytaj: coś przypierdolić) i posmyrało, chociaż grzałem delikatnie. Stymulacja przyjemniejsza niż po fecie.
Waporyzował ktoś proch tego? Trzeba freebase?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.