Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 367 / 7 / 0
Na oko to baba w szpitalu umarła :D poza tym ważyłem już tyle razy nabieram ta sama łyżeczka i raz jest z mało a raz za dużo bez wagi ani rusz :D

Musze sobie zapodać na dziąsło

Ja zbiłem tritico ( trazodon ) jak byłem na wojnie chemicznej
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
Najlepiej niech ktos sprobuje zrobic roztwor i nasaczyc roztwor z 1mg lub 2mg substancji na jakiejs tabace lub kreatynie i zapodac dokichalnie.
Niech ktos to zrobi, bo nie wiem czy kupowac i ryzykowac. :P
  • 17 / 1 / 0
Re: 2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: zba »
Najwyraźniej ta fala zgonów która otoczyła tę substancję złą sławą kilka lat temu nie była spowodowana pomyłką sortu (Erowid uznał że sprzedano dragonfly zamiast fly) ale właśnie tym dawkowaniem. To co jest napisane na pierwszych stronach wątku również może doprowadzić (o ile nie już) do podobnej sytuacji, bo nie każdemu chce się czytać wszystko. Ktoś dostaje jakieś 2c (ten mocny sort?), rzuca okiem na forum, widzi dawkowania ~15mg i że słabo, wrzuca 25mg pod język.

Już spotkałem 2 kolesi, którzy dostali od bardzo rozsądnych ludzi 11mg na dwóch z pouczeniem aby ładować w dziąsło. Na szczęście jeden był doświadczony - jadł już ze 3 razy grzyby :wall:
  • 827 / 33 / 0
wujciodobrarada pisze:
Na oko to baba w szpitalu umarła :D poza tym ważyłem już tyle razy nabieram ta sama łyżeczka i raz jest z mało a raz za dużo bez wagi ani rusz :D

Musze sobie zapodać na dziąsło

Ja zbiłem tritico ( trazodon ) jak byłem na wojnie chemicznej
Juz teraz cie rozumiem o co chodzilo z ta wojna chemiczna. Wkretki sa tak realistyczne ze szok ja bylem w obozie koncentracyjnym u ss manow. Po niczym innym w 10letnim starzu cpani tak mnie nie odkleilo od rzeczywistosci %-D
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 367 / 7 / 0
kup/pożycz wage odmierz na oko i zważ u mnie 25 wynikało z lenistwa i ciekawości co się stanie. :D dałem na oko 12 ,położyłem na wagę pokazało 14 - 15 poprawiłem miseczkę i wyszło 25 i pomysłem ze będzie mocno bo mniej niz 2 tygodnie temu jadłem nbome b 2 mg bez jakiś efektów specjalnych. :nuts: :diabolic:
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 150 / 14 / 0
znajomego też jakiś czas temu poczęstowałem ok 5mg. Po moim tripie na 30mg w nos myślałem że ta dawka zadziała jak jakis empatogen. Wchodziło mu juz to z 1h bez efektów(mi 30mg weszło w pare minut) i pojechał na szybką misję w miasto. jak wrócił po 20min to okazało sie że znajomi go przyprowadzili bo nie wiedział gdzie jest i mówił że nic nigdy go tak nie porobiło. ale dopiero wtedy zaczął się prawdziwy hardcore. kumpel zaczał zalewać się potem, krzyczeć ze spada w przepaść czasową, że nie pamieta jak się oddycha i że zaraz umrze. po 1 h wrócił z nim w miarę i już trip przebiegał bez zakłóceń jednak przyznał że nigdy nic tak mocnego nie jadł
BREJKOR SZMATO !
  • 827 / 33 / 0
koko48 pisze:
A moze zaszla pomylka? w co watpie.

Ile trwala taka pizda puregbl?

Sam chce stestowac sniffa z 5-10mg i chcialbym zeby dzialanie zamknelo sie w 5h co przy sniffie jest chyba mozliwe.
Te 30mg w nos to dzieciom na dobranoc mozesz opowiadac, jeszcze sie kurwa ktos przekreci czytajac cie ciulu

Ale jaka pomylka? Tylko jeden vendor w pl to ma, pomylka to tylko ze strony dawkowania bo jeblem na oko ale moim zdaniem itak malutko. Jak wspominalem z wora 60mg ledwo co ubylo walac na dziaslo.
Tez sie zalalem potem jak swinia i mialem problemy z oddychaniem bo czlowiek poprostu zapomnial co to normalne funkcjonowanie, co to oddech, co to zycie.
Tudno powiedziec ile czasu to trwalo bo stracilem pszytomnosc/film a poczucie czasu jakby nie istnialo nawet nie rozroznialem czy jest dzien czy noc %-D Walnalem jakos w sobote o 13? Zaczalem kumac o co chodzi po serii zastrzykow i kroplowek poznym wieczorem. Dop rankiem odpieli z pasow. Wszystko bylo takie pojebane ze nie nie potrafie tego zgrac w calosc. Metalowej siatki w oknach koloryzujacej w desen zolci przypominajacej plastry miodu i dziesiatki glow doktorki nie zapomne chyba do konca zycia. %-D Dzis po 2 tyg wyszedlem(nie wypisywalem sie na wlasne rzadanie bo nie wyrazilem zgody na leczenie, niby kurwa w jaki sposob)

Mucha na prawde dla zawodowcow ktorzy probowali juz wielu sajko w roznych dawkach i trudno ich czyms zaskoczyc albo jestem na to bardzo wrazliwy.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 367 / 7 / 0
zgony były spowodowane bromodragon flyem a nie 2 cb fly po porostu od tj ilości muchy ludzie potruli sobie organizmy poczytaj sobie wątku o bromo o ile przekroczyli dawkę Były robione badania tego sortu i wyszło ze jest to ważka z jaką domieszka

@fajniejest nie bój się ja ju zjadłem tego 300 mg i mi się znudziło w sumie
  • 150 / 14 / 0

Te 30mg w nos to dzieciom na dobranoc mozesz opowiadac, jeszcze sie kurwa ktos przekreci czytajac cie ciulu

Nie namawiam nikogo do przyjmowania takiej dawki, ale mogę cię zapewnić, że z dala od cywilizacji podjąłbym się jeszcze niejednej próby z taka ilością. Razem ze mną zjadł tę ilością mój kumpel jednak stwierdził że następny raz z minimum 4krotnie mniejszą dawką.
Próbowałem 2cb-fly w o wiele mniejszych ilościach i byłem zadowolony jakością tripa, ale te 30mg okazało się nie takie straszne, bo właśnie od dawna brakowało mi się takiego zgrzania sajcho. Tylko jednak trip porównywalny do ponad np 50mg hometa ale trwający kilkukrotnie dłużej i przez cały czas nie słabnący może nie być naprawdę przerażający.
Jedyne co mnie na nim martwiło i na wejściu miałem schiza że nie mam nic na zbicie fazy i że chyba przez pomylke dragonflya dostałem. ale szybko zaczałem się stego śmiać i dopiero tu bajka glowie się zaczeła hehhehe
BREJKOR SZMATO !
  • 3206 / 176 / 0
Dzis po 2 tyg wyszedlem(nie wypisywalem sie na wlasne rzadanie bo nie wyrazilem zgody na leczenie, niby kurwa w jaki sposob)
Na pocieszenie powiem, że moja przygoda z 2C-B-FLY skończyła się dokładnie w ten sposób :cheesy:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.