Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 82 / 13 / 0
@ymka Flupentyksol brałem w połączeniu z lamotryginą i kwetiapiną. Miał mnie aktywizować, ale niestety tego nie robił. Byłem po nim śpiący i musiał pójść w odstawkę. Ale co ciekawe, miałem na nim fajne sny - takie życiowe, w tym erotyczne. A takie mi się ogółem nie zdarzają.
  • 47 / 7 / 0
@MarekWawka
A oprócz senności i braku aktywizacji poprawiał Ci jakoś nastrój, miał jakiś efekt przeciwdepresyjny i likwidował lęki?
  • 82 / 13 / 0
@ymka Ciężko powiedzieć. On działał na mnie na tyle tłumiąco, że nie jestem w stanie ocenić jego wpływu na dane objawy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie

Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.

Prośba do obywateli: Zapytajcie kandydatów o depenalizację marihuany!

Trwa kampania prezydencka – to idealny moment, aby dowiedzieć się, jakie stanowisko kandydaci zajmują w ważnych społecznie kwestiach. Jedną z nich jest depenalizacja marihuany, szczególnie że komisja sejmowa zobowiązała premiera do zajęcia stanowiska w tej sprawie.

Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów

Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.