SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Czasem odczuwam lęk i w czasie kuracji też go czuje, nie wiem czy nasila się przy leczeniu czy przez leczenie, jest możliwość iż ten lek wprowadza taki skutek uboczny?
Czasem również mam problemy z oddychaniem na co lekarz mi nie chce nic przepisać i czuje się lekko przyparty do muru.
Od 30.01
Wcześniej dawkowanie 5-10-20-30. Łącznie 42 dzień.
Do 2.03 od 30.01 wprowadzanie wspierane Zomirenem SR
1mg - 2 tygodnie - 0.5mg - 1 tydzień i 0.25mg tydzień potem odstawienie.
Po 2 tygodniach brania Zomirenu i dojściu do 20mg seronilu dostałem ataku paniki następnie 4 dni depresji przeleżanej w łóżku, wzmożone lęki, bezsenność, jadłowstręt -potem powstalem i w miarę ustępującym objawom depresji zostało zastąpione to akatazja, niemożliwością usiedzenia w miejscu, ciągłym chodzeniem, zaburzeniami równowagi, zawroty głowy. Jednak wszystko przeszło po około 2 tygodniach i czułem się w miarę okej. Teraz pytanie
Aktualnie biorę Seronil 40mg od 25 lutego, czyli 15 dzień dzisiaj. A od 7 marca nastąpiło pogorszenie bardzo wzmożone lęki, depresja, jadłowstręt, dzisiaj po 4 dniach lekka poprawa znowu powstalem i odczuwam podobne objawy jak wyżej, lekka akatazja ciężko usiedzieć w miejscu, depresja jakby lekko przechodzi, można by powiedzieć ze mam deja vu. Myślicie, że znowu dostałem zjazdu po podniesieniu dawki i tez wszystko minie?
Czy pregabalina stosowana 75mg-0-0 pomoże przez kilka dni przetrwać to wkręcanie Seronilu? O ile to jego zasługa
Fuzja - 909
Jak wygląda odstawienie dawki 40mg??
Jakich objaw sie spodziewac i czy da się porównać je do np odstawiania pregabaliny?
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.
Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach
Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!
Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.