są sprzeczne opinie co do rozkręcania się fluoksetyny, ile to mniej więcej czasu zajmuje?
I tu ważne pytanie: jak działa na motywację/napęd, natrętne myśli, lęki i FS?
Ponoć początki bywają ciężkie, ale po nasyceniu objawy uboczne typu lęki znikają?
Potrzebuje boosta do życia, chęci i optymizmu.
Na (prawie) maksymalnej dawce wenlafaksyny czułem rozdrażnienie od noradrenaliny i czasem mega wkurwienie. A chcę właśnie czegoś co da mi skupienie, napęd i mobilizację do działania. Jestem bardzo ciekawy fluo plus MPH.
Lekarz przepisał mi dzisiaj Seronil, a więc 10 mg fluoksetyny na tabletkę, mam brać jedną dziennie. Wiem, że nie mogę pić alkoholu przez czas gdy to biorę, ale chciałem się dopytać jak wygląda sytuacja z ziołem i ewentualnymi psychodelikami (Golden Teachery i LSD konkretnie). Zakładam, że powinienem raczej odpuścić sobie używki tego typu dopóki nie odstawię leku?
Z góry dzięki za jakieś odpowiedzi.
W jakich dawkach barales fluoksetyne i wenlaflaksyne? Brales osobno czy razem? Co bardziej splyca emocje w max dawce fluo czy wenla i czy roznica jest duza?
Mógłby mi ktoś opowiedzieć czego się spodziewać przez najbliższy czas? Mogę DZISIAJ przed snem wziąć tylko mirte? Czy lepiej poczekać do jutra i wziąć leki rano i przed spaniem?
WAŻNE - W dodatku za 17 dni mam długo wyczekiwany koncert marzeń na który mam się udać z ekipą i mam zamiar popić tam piwka (detoks od alko trwa już u mnie tydzień ponad, wcześniej przed stycznością z lekami piłem prawie codziennie jak nie codziennie) i popalić mj (przed lekami paliłem codziennie, teraz ograniczam się tylko do weekendów i świetnie mi to wychodzi) - jest jakieś wielkie ryzyko wystąpienia powikłań? Mogę raz/dwa na tydzień podczas brania mirty i fluo popalić sobie na weekend i przechylić kolorowe piwko?
SUPLEMENTACJA - Psychiatra doradziła mi brać witaminę d3 i magnez, pytanie moje czy jeszcze jakieś witaminki warto dodać do tego zestawu?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki
O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.
CBŚP i NCA w walce z syntetycznymi opioidami – współpraca w ramach EMPACT
W Birmingham odbyło się kluczowe spotkanie platformy EMPACT NPS/Narkotyki Syntetyczne, które zgromadziło przedstawicieli CBŚP, brytyjskiej NCA i innych kluczowych partnerów. W jego trakcie omówiono strategie zwalczania zagrożeń związanych z syntetycznymi opioidami, a współpraca przyniosła wymierne rezultaty.
Miał umrzeć w więzieniu. Trump ułaskawił twórcę rynku w darknecie.
Założyciel czarnego rynku Silk Road, działającej w latach 2011-13 platformy pozwalającej na handel nielegalnymi produktami i usługami w darknecie, został skazany na podwójne dożywocie i czterdzieści lat więzienia bez możliwości warunkowego zwolnienia. Zgodnie z obietnicą Donald Trump ułaskawił go pierwszego dnia rządów.