Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: viktor »
Ok no dobra dzięki za odpowiedź, to dlaczego nie mówi się że jest mocniejszy dwuktotnie (tylko mówi się że diesięciokrotnie...? nie kumam). Wszedłem na tą stonę tylko że w pierwszej tabelce nie jest wymieniony flunitrazepam, gdzie są podane równoważności dawki poszczególnych benzo. Natomiast wychodzi zniej że bez flunitrazepamu to najsilniejszy jest clonazepam. A flunitrazepam jest wymieniony tylko a drugiej tabelce gdzie są podane okresy półtrwania. To jak to w końcu jest...
Uwaga! Użytkownik viktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
viktor pisze:
Ok no dobra dzięki za odpowiedź, to dlaczego nie mówi się że jest mocniejszy dwuktotnie (tylko mówi się że diesięciokrotnie...? nie kumam). Wszedłem na tą stonę tylko że w pierwszej tabelce nie jest wymieniony flunitrazepam, gdzie są podane równoważności dawki poszczególnych benzo. Natomiast wychodzi zniej że bez flunitrazepamu to najsilniejszy jest clonazepam. A flunitrazepam jest wymieniony tylko a drugiej tabelce gdzie są podane okresy półtrwania. To jak to w końcu jest...
1) Bo 10mg nitrazepamu działa podobnie do 1mg flunitrazepamu.
2) W drugiej tabelce masz podane odpowiedniki 10mg diazepamu (Relanium). Tak więc odpowiednikiem tej dawki będzie 1mg Rohypnolu, 10mg nitrazepamu, 2mg klonazepamu, 1 alprazolamu itd. Najsilniejszy jest triazolam (Halcion) - 0,5mg.

Staraj się czytać ze zrozumieniem.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Ok, dzieki za wyjaśnienie teraz już wiem. A tak na marginesie byłem dzisiaj u lekarza i okazało się że flunitrazepam WCALE NIE ZOSTAŁ WYCOFANY!!!!. Tak więc jakiś czas temu musiała pójść plotka na ten temat i od tego wszystko się zaczęło. A ogólnie wiadomo że kłamstwo powtarzane ..... razy staje się prawdą!
Uwaga! Użytkownik viktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 12 / 0
rohypnol zostal wycofany , jako nazwa, firma. ale chyba inne spoldzielnie nie przestali robic swoich tabletek flunitrazepamu o innych nazwach bo w TV to mowili caly czas o 'Rohypnol' , dlatego chyba ty tez znasz wedlug tej nazwy bo jest popularna...

Ale tak naprawde, to ludzi nie interesuje to, bo to nic nadzyczajnego, tylko sie slawny zrobil bo niby panienkom w klubach wsypywali do drinkow, a tak naprawde to glupie dziwki same pewnie szly do lozka a pozniej winily ze gwalt byl i ze cos do sypali. I tak sie zrobil rohypnol taki popularny.

tak naprawde, to najbardziej ceniony jest alprazolam(kalma, afobam, xanax) , diazepam(relanium, valium) , klonazepam , lorazepam.
ja sam nie probowolaem TEMAZEPAMU, ale podobno to byl 'hit' dwudziestolecia, bo krotko ci sie wlczal i najwiecej kopal. i pomimo tego ze flunitrazepam rowna sie temazepamaowai 1mg do 20mg czyli wychodzi ze tem. 20 razy slabszy >?
ale tez nie wiem czy to wycofali, chyba tak, nie interesuje sie zbytnio tak zeby szukac nowych benzo. bo wiem ze cuda nie znajde a te srodki ci jebia w glowie gorzej od opiatow, klony i lorazepam mi wystarczaja.

alprazolam
klonazepam
triazolam

wszystkie sa po 0.5mg na tabelce, ale naprawde to duzo ludzi woli wziasc 8 tabletek relanium bo tak im bardziej do gustu przypada

Pozdro

PS: benzo uzalezniaja, i jebia glowe, ja sie bardziej ich boje niz uzaleznienia igly z morfina albo mocniejszym gownem
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
antler pisze:
ja sam nie probowolaem TEMAZEPAMU, ale podobno to byl 'hit' dwudziestolecia, bo krotko ci sie wlczal i najwiecej kopal.
Signopam jest cały czas dostępny. Jak dla mnie nic specjalnego. Też słyszałem o jego popularności swego czasu, ale chodziło tu raczej o podawanie IV, a tego nie mam zamiaru sprawdzać na sobie.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
mam wrażenie że zaczynacie trochę odchodzić od tematu...
  • 27 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tabs »
...czytałem ze rohypnol to...pigułka gwałtu...też mi coś, zawsze coś wymyśla aby wycofac dobry lek z rynku... :nuts: :nuts:
Uwaga! Użytkownik Tabs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
a co może nie???
jadłeś kiedyś ryhopnol??
albo klony chociaż????
najedź się ryhopnolu (da się jeszcze załatwić ze starych zapasów ze szpitali) wipij drinka jednego drugiego, chwila i rano możesz obudzić sie z przeoranym odbytem.
Nic nie bedziesz pamiętać ,amnezja totalna już rozumiesz,juuż się nie dziwisz dlaczego pigułka gwałtu.

A swoją drogą to niezłe ciulasy tak robią, pewno dresu co sobie panienki nie mogą znaleść,albo ich na wizyte w burdelu nawet nie stać, ja bym im chujki poucinał :-D
  • 27 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tabs »
..pewmie że brałem rohypnol...żyje i mój tylek tez jest cały....
Uwaga! Użytkownik Tabs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
więc jeżeli brałeś,to dlaczego twierdzisz że nie może on być użyty jako pigółka gwałtu??nierozumie??wyjaśnij jak możes?
zjedź zjedz 3 sztuki pipij kilka piw i amnezja gwarantowana..i to długa
No ja domyślam się że brałeś aby się zaćpać a nie ,że ktoś to Ci dosypał żeby zorać...ale taki przykład daleje poprostu.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".