Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1123 / 0
Myślę, że można stosować małe dawki selegiliny z metylofenidatem, przy czym trzeba być świadomym ew. kardiotoksycznego wpływu i mieć ten nebiwolol czy propranolol przy sobie w razie nieprzewidzianych okoliczności.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3075 / 1045 / 0
z pewnością jakiś preparat zaw. w swoim składzie metylofenidat, który poza psychostymulującym profilem działania, wpływa korzystnie na kognicję/funkcje poznawcze, można uznać go jako nootrop. ja polecam tym, którzy zaczynają - ugadać lekarza na Concertę 18 mg. jest to świetnie zbudowany preparat, który faktycznie rozkłada te dawki leku równo, stopniowo - bez żadnych skoków, dropów etc.

jako stack właściwy, to każdy ma swój, sporo ludzi zamawia ze sklepów z suplementami, podczas gdy ja wszystko muszę otrzymywać z apteki, a jestem świadom faktu, że piracetam np w Czzechach, jest tam lekiem OTC i dla chcącego nie problem sobie zamówić zapasik. winpocetynę można sobie w polszy kupić także przez internet. ja jednak zalecam zażywać sprawdzone środki, które zostały włączone do obrotu z odpowiednim składem - każdy rodzinny wypisze Memotropil 1200 z np Donepexem 5 mg, a płaci się wtedy ok. ~35 złotych (Memotropil) plus ok. `20 PLN przy zamianie na tańszy lek (Donecept).

ja pozwolę sobie zrobić public reveal of my final stack, który zmodyfikowałem tak, że naprawdę zmiana jest w pracy mózgu.

- Memotropil 1200 mg, 2-1-0, bardzo długo trzymałem się na dawce 2400/d, ale warto było zwiększyć. środek podstawowy, baza stacku, bym powiedział.

-Vicebrol 5 mg , 1-1-1, biorę słabszą wersję i najniższe zalecane dawki, wspomagająco, jako swojego rodzaju wzmacniacz.

-Donepex 5 mg, 0-0-1, to już wyższa liga, środek w przeciwieństwie do powyższych, może wywołać skutki ubuoczne, ale 14 dniach działanie jest prawidłowe, a sajdy ustępują. ja, biorę już naprawdę długo, ale wolę system jednej tabletki, bo jeśli coś działa, to po co "prewencyjnie", zawyżać te dawki. w dużym i to bardzo skrócie wyjaśniam, iż donepezil jest Inhibitorem acetylocholinoesterazy, który zwiększa stężenie acetylocholiny -neuroprzekaźnika odpowiedzialnego za pamięć i koncentrację. korzystna przy nim jest odpowiednia dieta lub zewnętrzna podaż choliny, albo lecytyny - ja biorę z lecytyną i jest warto

oczywiście podstawowe rzeczy, takie jak różne odmiany witamin z grupy B, wyżej wspomnianą lecytynę, magnez, ginko biloba także - te drażetki szokujących efektów nie powodują, ale z pewnością przydane jest to dla całego organizmu.

pozdrawiam, przodownik.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.