Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 223 / 18 / 0
Tak sie dzisiaj nudzialem i trafilem na to na jutubie
http://www.youtube.com/user/BastisWifey

jedno z lepszych http://www.youtube.com/watch?v=Q8EFb_Se ... annel_page ( mysleliscie ze cpanie gazu i kleju to najgorsze pojebanstwo ? - przygotujcie sie na ŚRODEK DO MYCIA PECETÓW ! :nuts: )

Ogolnie hamerykanska seria dokumentalna o narkomanach( w sumie ogolnie o uzaleznieniach), pieknie pokazane jak dragi potrafia rozpierdolic totalnie zycie, rodzine itp. Wedlug mnie lepsze nie kazde umoralniajace pierdolenie.

No a to juz jest poprostu hit sezonu, cpuny uzywajace kaszlodynu - tak skonczycie jak bedziecie przesadzac %-D

http://www.youtube.com/watch?v=DThxSf1eWo8
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2008 przez katotaliban, łącznie zmieniany 1 raz.
As above, so below
  • 2129 / 27 / 0
Wkurwiają mnie te amerykańskie, sztuczne programy. Pic na wodę, najbardziej mnie rozwaliło jak ta panna niby wdychała ten środek do czyszczenia < lol > znałem ludzi wdychających inhalanty i wyglądali jak wraki
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rashaverak »
http://pl.youtube.com/watch?v=qucy1lB1A0k może nie o ćpunach ale o ćpaniu, a dokładniej o ekstazy i jej leczniczej właściwości.

Być może było już, ale nie chce mi się szukać :cool:
Uwaga! Użytkownik Rashaverak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Wolnosc jest darem Boga, zajebisty, przejmujacy i bez koloryzacji.
Jako jedyny ma w sobie to cos, czego brakuje w ksiazkach i filmach o narkomanach - ta naturalna szczerosc (nie wiem jak inczej moge to okreslic).

http://pl.youtube.com/watch?v=ckbsEcbtO ... re=related
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 223 / 18 / 0
Wkurwiają mnie te amerykańskie, sztuczne programy. Pic na wodę, najbardziej mnie rozwaliło jak ta panna niby wdychała ten środek do czyszczenia < lol > znałem ludzi wdychających inhalanty i wyglądali jak wraki
To nie jest zadny pic kolego, ona naprawde to wdycha, obejrzyj inne odcinki - ludzie napierdalaja po kanalach i co to tez wedg ciebie jest pic ?
As above, so below
  • 2129 / 27 / 0
Wiesz, strasznie nienaturalnie to wszystko wygląda. Jak oglądam te wszystkie amerykańskie programy dokumentalne to mam wrażenie że to wszystko jest grą aktorów i że pracuje nad tym sztab specjalistów żeby to wszystko naturalnie wyglądało. Nie czuć tej świeżości i naturalności która jest w polskich dokumentach ( choć też nie zawsze).
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: słaby.84 »
zbysiu dobre filmy wrzucił, obejrzałem tamte a teraz oglądam o babce i kolesiu napierdalających meth.
Dla mnie filmy dobrze zrobione, wszystko macie pokazane, jak ci ludzie są poryci koleś od dxm zadaje sie z pedrylem juz po pysku widać jaki czarnuch jest zbok wiec nie wiem dlaczego niektórzy uważają inaczej.
Polskie interwencje celowniki i inne uwagi to jest dopiero shit.
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 27 / 0
Mówiąc o polskich dokumentach miałem na myśli filmy typu " Wolność jest Darem Boga " .
  • 70 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kubaz »
Koles po dxm frytki z ulicy je .. ciekawe dalej juz nie ogladalem
Uwaga! Użytkownik kubaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
trzebabyło, później poszedł na dziwki, jakaś mu robiła chyba loda a on nie miał kasy i przyjechał alfonso i zajebali mu diskmena i książkę, hehe. Oglądałam też z tej serii odcinek o artystce, która się cięła i typiarze, która była uzależniona od Vicodinu ( hydrokodon i paracetamol )
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.