Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
kiedyś zdarzyły się 4 nocki bez snu po fu... nic przyjemnego, tak jak wyżej, stan zombie + drakula, prze-okropne paranoje plus jeden z gorszych zwałów życia
  • 12 / / 0
U mnie na razie najwięcej 3 nocki bez snu ,lekka zwałka ,ale nic strasznego..
czekam na dobry temacik żeby poprawić swój mierny "rekord" :D
  • 10 / / 0
Ja nie spałem najwięcej po fecie 3 dni, potem po imprezie zdrowo się upaliłem dobrym ziółkiem, spałem równo 12h od 10 rano do 10 wieczorem. Wstałem na mega zjebie, kumpel namówił na flaszkę i jak już bania z alko się zaczynała to kolejny węgorz i kolejne 2 nocki na fecie :D
  • 33 / / 0
Mój życiowy rekord to 5 dni bez snu, 6 straciłem przytomość i się po prawie 20h obudziłem, już więcej takiego nie osiągnełem rekordu. Standart teraz to 3 dni.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
  • 1188 / 5 / 0
Te 5 dni to chyba taka granic wytrzymałości organizmu, ale ja już wtedy mdlałam i miałam halucynacje, ogromne obciążenia dla organizmu, potem już nie dopuszczałam do takiego stanu, spałam na siłę chociaż jedną godzinkę.
  • 677 / 1 / 0
3 cudowne dni pełne przygód i fantastycznej stymulacji.
delikatny jestem na zwale.
  • 3 / 1 / 0
Naprawdę nie wiem jakim cudem można nie spać 5 dni... :scared:
Ja bez szaleństw, 2 dni, po prostu wezmę wieczorem i nie śpię cały następny dzień, nigdy dłużej
  • 1615 / 28 / 0
Jedna. Noc w którą szurałem. Nie brałem i nie biorę w ciągach.
  • 36 / / 0
Jak wyzej, dociaganie na zwale i przedluzanie zgonu to kompletnu bezsems i proszenie sie o uzaleznienia.
  • 657 / 8 / 0
Jak na razie najdluzszy ciag to dwie nieprzespane noce. Można dłużej, tylko po co?
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2013 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.