Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / 9 / 0
Witam szanownych użytkowników :) Mam nadzieję, że dobrze umieściłem temat.

Od miesiąca zażywam fetę donosowo, rekreacyjnie (ok. 150mg co weekend). W ostatni piątek zażyłem wieczorem ok. 200mg i wszystko przebiegło bezproblemowo, spałem z 6h, zjazd leciutki, bez kaca. Na następny dzień w sobotę z nudów przyjąłem ok. 250mg i po kilku godzinach pojawiły się bardzo wyraźne wizuale jak po LSD, ale bez psychodeli, nie miałem żadnych problemów typu drgawki, pocenie, kołatanie serca itp. oraz żadnych psychoz i poszedłem znowu spać, przesypiając ok. 4h, zjazd nieco gorszy, kac lekki. W niedzielę przez cały dzień wizuale nadal były, choć nieco słabsze np. wiry na podłodze czy światełka na ścianach. I teraz po 3 dniach utrzymuje się coś takiego, że na białym tle np. ściana widzę lekko różowy kolor oraz mam ziarnisty obraz i leciutkie zniekształcenia widoku oraz gorsze skupienie podczas wykonywania codziennych czynności, psychoz żadnych nie mam typu, że ktoś mnie obserwuje czy podsłuchy w pokoju. Co to może być ? Czy mogłem się jakoś uszkodzić neurologicznie ? Boję się, że mi już tak zostanie, oczywiście zarzuciłem branie póki co na czas nieokreślony, a wcześniej przyjmowałem od jakiegoś czasu multiwitaminy, wit. D3, magnez i suplement na stres oraz jod. Czy to mogło być przedawkowanie ? Jest szansa że to minie ? Bo trochę się obawiam. Dziękuję z góry za wszelkie sugestie, jeśli będzie trzeba odpowiem na wszelkie pytania.

PS. Dodam jeszcze, że widzę jakoś tak ostrzej, jakby ciemniej.

przenoszę do odpowiedniego działu - WRB
  • 357 / 47 / 0
Zasnąłeś, a po fecie ciężko. Bywa tak, że wystarczy posypać na wieczór i nie ma mowy o śnie przez całą noc, nawet gdy działanie znacząco spadło. Do tego dochodzi u ciebie brak potu, pikawa w normie. Z opisu wynika ze to nie była amfetamina.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 37 / 9 / 0
Pikawa coś tam chodziła inaczej, ale bez szału. Pot lekki był, ale raczej coś jak po pixie, lekko wilgotne ręce tylko, bez kapania z czoła itp. Rzeczywiście, coś może być nie tak z tym shitem.
  • 3455 / 555 / 2
Może dodali Ci do fety troszke kwaska zeby nie bylo wizuale by sie zgadzaly.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 9 / 0
Może dodali, ale lekkie wizuale, które opisywałem wyżej trzymają już trzeci dzień, a kwas tak na mnie nie działa. W pewnym dniu nawet wziąłem karton ok. 100 ug razem z kreską i na drugi dzień totalnie nic mi nie było, choc jazda była sroga :D Zastanawia mnie jedynie dlaczego tak się dzieje i dlaczego tak długo i co to jest.

Kurła, zapomniałem dodać, że w sobotę wrzucałem jeszcze pół pixy MDMA, ale słabej... może rozregulowałem przez to receptory od dopaminy i serotoniny, stąd takie objawy. Sorki że zapomniałem ująć tak istotnej informacji.
  • 3455 / 555 / 2
To od tego MDMA te wizuale. Poczekaj jeszcze pare dni na trzezwo wszystko powinno wrocic do normy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.