Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Myśle że w odpowiedniej asyście innych nootropów (u mnie najlepiej spisala sie Alpha GPC z Hupercyną i kofeiną) Fenylopiracetam to totalny game-changer jesli chodzi o funkcje kognitywne i ich przywrócenie po przygodach z różnymi zamulaczami.
30 lipca 2024deadmau5 pisze: 50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
21 lipca 2024Vetulani44 pisze: @Lotnik69 A co jest nie tak z hydrazydem? Ja testowałem hydrazyd i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem.
scalono v.1
03 stycznia 2024Rs3mati pisze: Pewnie noopept bo hydrazyd to gówno, bynajmniej takie są moje odczucia
scalono v.2
@ledzeppelin2 konkretnie o tym hydrazyd ile trzyma i jak mówisz poprawia gdy jedziesz koncentrację?
NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM. OD TEGO JEST OPCJA EDYTUJ. JESZCZE RAZ TAKI WYSYP POSTÓW JEDEN POD DRUGIM I BĘDZIE WARN RZECZYWISTY. lady
W moim przypadku na przykład Kava Kava nie była bezpieczna, bo po czasie zacząłem brać duże dawki i w końcu tak dużą wziąłem że się naćpałem i poleciałem z innymi rzeczami po tygodniu. Po ostatnim oiomie na który leciałem LPR-em jest dla mnie bardzo ważne, żeby znowu nie wpaść.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.