Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 751 / 436 / 0
Sa jakies przeciwskazania i interakcje, zeby laczyc to z wenlafaksyna?
  • 425 / 50 / 0
Wychodzi on jakos na narkotestach?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1344 / 145 / 8
wcinam fluoksetyne od paru miechów, zaciekawiłem się nootropami i kupiłem fenylo i coluracetam od szwajcara ( drogo ale jakość b.dobra). zacząłem test od fenylo i per serving jest 75mg, była miareczka, podałem to sobie pod język. na chwilę obecną widzę pełniejsze kolory, jakby barwy się nasyciły, podobny efekt miałem po benzo, jest lekki spid i poprawa humoru, faktycznie odczuwam mniej lęków, działanie nie nachalne. zobaczymy jak testy wyjdą w następnych dniach.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 52 / 8 / 0
25 września 2023Rs3mati pisze:
Wychodzi on jakos na narkotestach?
Na jakichże znów narkotestach, to nie jest substancja kontrolowana
  • 425 / 50 / 0
Dzisiaj wlatuje pierwsza dawka, jest sens to brac dzisiaj jak cytokolina przyjdzie mi dopiero jutro? Czym podbijacie dzialanie tego specyfiku? Gdzies w czelusciach forum wyczytalem ze fluoksetyna moze sie nadac a tak sie sklada ze mam akurat zapas. I jako ze nie moge nigdxie znalezc info to myslicie ze lepiej odstawic ashwe i dhea czy nie bedzie raczej zadnej interakcji?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 998 / 269 / 0
@Rs3mati

Nie będzie interakcji! Nie czekaj na cholinę, tylko wal śmiało. Cholina to bardziej pod noopept jest i inne.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
@KavonPL ten związek ma takie różne działanie na ludzi że ciężko powiedzieć "w ogólności". Nie jest to typowy środek do zastępowania fenibutu, ale może pomóc. Spróbuj i daj znać.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 52 / 8 / 0
Na szczęście fenibutu już nie jem zastąpiłem go meliską i medytacją co do hydrazydu fenylopiracetamu jest za drogi, miałem sample jak mówiłem dostałem chyba 3 tabletki po 150mg lub 100mg nie pamiętam, działanie fenylopiracetamu wiadomo na acetylocholine, ma specyficzne wlasciwosci ukrwienia mózgu, co wazne działa na NMDA czyli znosi stany depresyjne i w ten sposób mógłby pomóc w uzależnieniach zwłaszcza że jeszcze mocno wyrzuca dopamine wiadomo fenibut moze zezrec ją, fenibut tez niszczy gospodarke GABA u niektórych a fenylopiracetam działa antylękowo bardzo dobrze i to na rózne sposoby, miałem pewnego rodzaju hipertrzeźwość po tym racetamie dodam że fenibut też ma działanie nootropowe tylko połaczone z silną modulacją GABA ogólnie nootropy leczą overthinking tez więc chwale sobie je.
  • 37 / 6 / 0
Ludzie mają podstawowe niedobory, jakieś awitaminozy i marudzą że różne towary na nich nie działają, to zabawne. Mnie czesze jak złoto, już drugą paczkę wcinam :). Fenylopiracetam to mój ulubiony nootrop dodający mocy sprawczej.
  • 5073 / 868 / 0
Jutro wpadnie tescik fenylo od zion labsa od pana z allegro lokalnie
Nie jadłem tego z 5 lat
Zobaczymy czy działa
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.