Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 216 / 3 / 0
Widocznie na każdego substancja działa inaczej, dużo zależy od tolerancji, diety, stanu organizmu itp. Po mojej przygodzie z febylopiracetamem różne dziwne rzeczy Np zasłyszana piosenka w radiu przywoływały odległe, dawno zapomniane wspomnienia z dzieciństwa w stylu "jak miałam 7 lat i jechaliśmy na wakacje to to leciało w radiu", później przypominasz sobie inne rzeczy związane z tym wyjazdem itp itd... dość dziwne odrywać na nowo dawno zapomniane sytuacje. ale muszę uprzedzić, ze suplementowalam się wtedy tez dużymi ilościami piracetamu codziennie przez około 3 miesiące wstecz, co pewnie miało wpływ na działanie phenyl. Oprócz tego motywacja do działania i ukierunkowanie na zrobienie tego co ma się zrobić za wszelka cenę :-)
  • 3454 / 1111 / 0
1 dzień testowania FENYLOPIRACETAM + DMAE - 150mg w formie 3 kapsułek wzięte ok. 3h temu, czyli notabene 2h od rozpoczęcia efektów (?) no i pomimo usilnego ich poszukiwania, co tylko wzmacnia efekt placebo, nie doszukałam się nic poza lepszym ukrwieniem obwodowym, uciskiem na potylicy, bardziej pustą głową i może, nooo moooże minimalnie większym skupieniem.

Ale jestem niewypoczęta, więc wszystko przed nami, aczkolwiek już 9zł w plecy, to już by się nieźle za to nafurał! Jak na dzisiaj kasa w błoto.

Planuję brać 100mg dziennie, czyli seans kosztu 6zł, nie widzi mi się wydatkować takie krocie na coś co nie działa.

To już noopept silniej szabrował w dawce 30mg, czasem sobie nawet pomyślałam "rewelacja!" ale to trwało zbyt krótko by wyjść za mąż za tę substancję.

No cóż, zobaczymy co dalej.

EDIT: Trzecia godzina efektów, czuję stymulację, jest podkręt do działania. Może to nie będzie wcale przereklamowana zabawka, więcej niebawem, szczególnie działanie na sferę poznawczą mnie interesuje..

Dzisiaj zażyłam 100mg (+600mg DMAE i 250mg CDP-Choliny) i jest petarda, bardzo pozytywnie, szkoda, że tak drogo, gdzie można najtaniej wyhaczyć?

Fenylopiracetam >>> noopept.
scalono - aired
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 181 / 22 / 0
Po raz ostatni, bo mnie fenylek zamorduje.
viewtopic.php?f=245&t=44906&start=40
Macie pelna ulotke razme z pismiennictwem. Czytać i wyciągać wnioski.
Fenylopiracetam jest bardzo wszechstronny w działaniu (chyba najbardziej) duzo zalezy od dawkowania, czasu, wypoczynku i miliona innych czynników.
mózg tak jak organizm do działania potrzebuje wielu czynników do dobrego działania.
Spróbuj na wymeczony organizm wrzucic silny stim. Zadziała, ale to jednak nie to. Daj sobie kilka dni uzupełnij sód, potas, magnez, tyrozyne, tryptofan i wrzuc ten sam stim. Zadziała zupełnie inaczej.
Racetam pomoże nagiąć troche te bariere. Wspomoze wykorzystanie glukozy, choliny. Jednak bez odpowiedniej suplementacji to bedzie tylko namiastka jego działania.

** traktowanie nootropow jak narkotykow czyli zwiekszanie dawkowania do oporu powinno byc karane. Np mega bólem głowy.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1111 / 0
Jak jest z tą up-regulacją receptorów dopaminy i psychozogennym działaniem fenylopiracetamu?

Przecież zanim nastąpi down-regulacja receptorów np. w przypadku aktywizujących neuroleptyków już jest zauważany efekt neuroleptyczny, więc to nie powinno mieć związku. Gdy następuje efekt aktywizujący zanika i wtedy -na chłopski rozum - winniśmy brać wszystko co up-reguluje, dla zdrowia. Niemożliwe by pojedyncze dawki fenylopiracetamu same powodowały nagłą up-regulację, to musi być dopaminowy wpływ substancji.

Fene, czekam na odpowiedź, przyznaję, jestem całkowicie zielona i wystrzelona z własnej orbity do własnego świata - na dodatek.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 201 / 64 / 0
Próbowałem prl, aniracetam, piracetam ale trafilem na fenylopiracetam ktory imo ma doraźnie najskuteczniejsze działanie. Szybko zbija brainfoga i "odsłania świat"
Brany solo, nie u każdego się sprawdzi, u mnie po ciagu na wspomagaczach pewnosci z grupy gaba sprawił, że znów odczułem co to lęk co ludzie pomyślą, jaka jest jsytuacja w moim zyciu .
Szybko otwiera główkę .
Brałem przez tydzień i czułem wyraźne efekty powrotu do normalności.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 549 / 54 / 0
nawet dobre to jest, ale u mnie odpada, tolerancja sie wyrobiła bardzo szybko, brałem co drugi dzień, potem co 3, zrobiłem przerwe 2 tyg, ale to nic nie dało
  • 181 / 22 / 0
post2436099.html?hilit=piracetam#p2436099
Fenylp nie buduje tolerki.
Szkoda, że wielu patrzy tyko z perspektywy spida. Nie ma spida to nie dziala.
A w dzialaniu fenylp ten spid jest najmniej wazny.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
Większa dawka (3oo mg do śniadanka) i po kilku dniach niższych dawek (sub-100mg) przełom. Cały dzień udał się świetnie, praca rozwalona, studenctwo tępe zrozumiało wszystko i wyszło 15 minut wcześniej. Spidem mnie robi minimalnie, ale efekt wow jest.

Wyspanie się i wypoczęcie wydaje się być tu jednak kluczowe.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 607 / 25 / 0
Czy 30 dniowa kuracja Fenylopiracetamem i Cytykoliną ma sens? Mam na myśli tylko te dwa związki na obecną chwilę. Pracuje umysłowo, więc chciałbym wspomóc mózgownicę w funkcjonowaniu.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 7 / 1 / 0
Czy l-tyrozyna jest ważna/potrzebna przy stosowaniu fenylopiracetamu? Dlaczego? Wolałbym nie musieć jej dodatkowo kupować, ale jeśli ma się ona okazać niezwykle ważna w owym połączeniu, to się na nią zdecyduję.
Love, Empathy, Forgiveness.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.