Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Tak, ale też nie. Nawet jak weźmiesz dużo fenyloalaniny to nie poczujesz działania PEA w takim stopniu, żeby uhonorować konto jej nazwą
>> Dziś postanowiłem powtórzyć kurację zwiększając dawkę fenyloetyloaminy, tzn. 2x700mg+hordeina.
>> Odnotowywalnie zanikły zalażki wymnażanej przez post-depresję, po uzależnieniową ne(ku)rwicy..
<- Przy F20 dosiegają mnie notorycznie inwazje nagadywania (umysłowego) i rozproszenia. Nawet;-)
-> Fatalnie jest nonstop krzyżować paluchy, oraz napinać kark i wciskać język.. <3 Ten lek/środek
Scalono - 909
<< nie mieszajcie z fluoromodafinilem, nawet nie trzymajcie tego razem na półeczce leków częstych-kosmonautów
-> fenyloetyloamina to środek wpasowujący się w ramy nootropu, do leczenia nerwic, już po wyjściu z zapadliska
@sur10za <- Dopóki tankujesz/smolisz będziesz męczył się z zapadliskami na każdym odcinku drogi
-> ?JAK ZEKONOMIZOWAĆ EFEKT, NIE MAJĄC DOSTĘPU DO RECEPT? (~~0,5GK MIESIĘCZNIE SERIO) / PÓŁ
07 maja 2023RefinedFury pisze: 400 mg. Trochę stymuluje, ale głównie na tyle, że wkręca w jakiś temat i chce się żuć gumę. Miałam po niej problemy ze wzrokiem przez jakieś pół godziny, że trudno mi było patrzeć na ekran telefonu a do tego uczucie gorąca i może trochę podnosi libido. Ogólnie dla mnie, jako osoby, która od dwóch lat nic nie ćpa, podbicie nie było złe, zwłaszcza, że wiele nie oczekiwałam.
Jutro przyjdzie kolejna porcja i będę testować z hordeniną.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.