Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / 1 / 0
Mam Wąsy: Ja też się już boję opio. Nie ma opcji, nie ruszyłabym już nigdy fentanylu pod żadną postacią. Po 3 dniach jeszcze nie znalazłam w nich euforii i na tym się u mnie skończyło. Co innego u Saffira, ten już polubił owe działanie za nie wiem, 5 razem? I już po ujebaniu morfiną i tak go chyba ciągnęło, a zresztą, niech się wypowie sam. xD
Ogłaszam swój diametralny koniec z opioidami, gdyby nie zwała po fentanylu, to bym jeszcze się w to bawiła (bo morfina iv nie daje jakichś tam skutków ubocznych).
Dlatego miłego ćpania Wam życzę, a ja ogarnęłam dupę po 2 latach, zacząwszy od głupiego Tjoka z apteki, a skończywszy na fencie.

Od teraz nie będę się pytała, jak zrobić fenta i czy jest zwała po nim duża, tylko współczuła biednym ćpakom na skrętach.

Pozdrawiam serdecznie
Uwaga! Użytkownik slesz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
W myśl przysłowia: "nie strasz, nie strasz bo się..." zaprawdę Ci ponapisuję: koniec z opioidami definitywny na pewno będzie dopiero po Twojej śmierci, której Ci życzę jak najpóźniej. Pamiętaj: moderator ma zawsze rację %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1406 / 142 / 0
ja z fentem przezyłem ćwierć wieku ponad. mój nalepszy opioid. teraz już koło roku jestem czysty od opio. nie będe opisywał jak przebiegało moje odtrucie i leczenie po prawie nieprzerwanym ponad ćwierćwiecznym ciągu. ktoś z personelu powiedział," cud, że przeżył". mam skurwysyńsko silny organizm, nigdy bym sie nie spodziewał. liczyłem na zgon prawdę mówiąc. nikt by sie z resztą nie zdziwił bardzo, ze cpun zdechł. po czymś takim to nie dziwne.
Wąsy, pytasz czy ktoś by sie zdecydował na świadomy ciąg po fentanylowej abście. ja sie decydowałem, bo juz nie pamietam ile razy się odtruwałem w zyciu od tego ścierwa. jednak zawsze wracałem. bo sa 2 fajne przysłowia-"zarzekała sie żaba błota, a sama w nie wlazła" i "każdy ma swoją cene" wtedy byłem taką żabą, teraz musieliby mi zapłacić moją cenę za ponowne i świadome uzależnienie się od fnt. oj wysoka ona jest, oj baaardzo wysoka
  • 261 / 8 / 17
Jak zastosować ratio fentanyl 25? tzn. jaka część plastra pod język? Z tą substancją to mój 1 raz :-) dobrze działa na mnie 100mg oxykodonu, odpowiedzcie szybko :cheesy:
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 3 / / 0
Matrifen 100 zadziała tak samo jak Durogesic 100 podczas żucia?
  • 20 / / 0
Witam. Ile fenta na pierwszy raz, przy średniej tolerce na hel IV i majke IV , ostatnio z nimi nie przesadzałam. Czy spróbować na początek sniff? W jakiej dawce zakładając że fent jest bez rozcierki?
Uwaga! Użytkownik tynxan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
a ile brałas heroiny by było si? jak to był brown to policz sobie 10% z podanej dawki tyle w niej było w najlepszym wypadku czystej hery. i podziel przez 5. jak masz jakąs tolerkę to wychodzi koło 1 mg na początek. podaj pomału z 1/2 dawki i odczekaj chwile ze 3 min. fent nie ma kompletnie wejścia. dlatego można b.łatwo przedobrzyć. jak będzie si to nie dodawaj. widocznie starczy tyle. po co windować tolerkę. jak będziesz czuła niedosyt, podaj pomału resztę. on się dość różni w działaniu od tradycyjnych opio. brak wejścia, od razu działanie i duża sedacja. nie ma takiej typowej euforii opiatowej. jeśli to lubisz to tego w fnt nie znajdziesz.
  • 1536 / 205 / 0
B. ważne jest to, co pisze @oxan, o odczekaniu tych ok. 3min po podaniu pierwszej części dawki. Można naprawdę zrobić sobie niezłe kuku, przy braku ostrożności. Ja sam, na początku zabawy z fentem, nie raz zaliczyłem glebę wskutek przedawkowania. Całe szczęście, że przedawkowanie było niewielkie, to i szkody na ciele też były niewielkie (poza jednym razem, gdy złamałem kość strzałkową).
  • 101 / 3 / 0
tynxan pisze:
Witam. Ile fenta na pierwszy raz, przy średniej tolerce na hel IV i majke IV
Średnia tolerka na hel? Czyli ile? Bo dla kogoś średnia to może być tolerka na 100mg, a dla innego na pół grama tematu.
  • Fakers gonna fake
  • 1 / / 0
czy opłaca się wejść na fentanyl oral 200mcg, jesli jestem obecnie na buprze ~3mg /dzien?

czy poczuje go w ogole, czy słabo albo wcale?
nie chce z roznych powodow robic przerwy miedzy bupra a fentem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.