Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
bandzior83r pisze:fnt+koko= :yay:
opiofan pisze:Jaka jest dobra cena za jeden plaster Durogesic 75 uq/h, a jaka za 100 uq/h ;-)?
Przynajmniej takie są ceny standardowe.
Nie pogibłem-mam troche kłopotów.(do zamkniecia też niewiele brakuje-zobaczymy czy zamkną byka)byłem w Egipcie-potem na detoxie i mało miałem czasu aby poczytać [H].
Pozatym strasznie ćpam ostatnio dużo wszystkiego i chyba mi się styki w bani zaczynają przepalać(stary już jestem)
Makiwara też jest dobra.....no jeszcze z2miechy i trzeba bedzie zasiać cos :-D :-D
Ale wez tu przestan napierdalać-przecież leżał bym od rana ujebany herą(tak leże od popołudnia)rano pukajac polskiego spidbola-no czasem prawdziwego-wtedy mogę jakoś konstruktywnie spędzić dzień.A tu kurwa firmy,zobowiązania,kredyty-hujowo ostatnio idzie,dalej trzeba rzezbić w gównie-żeby jakoś wydoić i utrzymywać komplet uzależnień od narkotyków-i rodzine.Albo wpierdalać chleb ze smalcem.I musze być na chodziea to trudne przy mocnym uzależnieniu od opiatów-nawet z tym już nie walcze nie ma sensu.
I tak się kręci z dnia na dzień.Dalej rzezbienie,schizy,trzaski a stawka wzrosła.Jak się położe teraz to już się nie podniose :-/
kryzys w dupe jebany :#: :#:
Chyba już za stary jestem na takie numery....
A miało być tak pięknie..... :retarded:
Za długo się top kręci już tak-już jakieś10lat ostro sobie poczynam(z przerwami na wiezienie ;-) ).Do tego nowy nałog obok stymulantów i skuna-opio.
W końcu coś jebnie w bebechach albo w bani.
Na co umierają narkomani najczesciej?? ;-) poza hivem i ogólnie pojetym brudem(puki co mi nie grozi)
bandzior83r pisze:Na co umierają narkomani najczesciej?? ;-)
samobojstwo - zadko, powiedzmy co 10ty-20sty cpun mocnowjebany tak konczy. reszta to zdycha od tak, z przedawkowania niechcaco.
ale od tych twoich spidow - to chyba samobojstwo czesciej sie zdazajom...
Banditen, jebnij te spidy - jak musisz to tylko H napierdalaj, co 10 miesiecy rob miesiac przerwy zeby dzialka spadla i zeby zeby wyleczyc. potem znowy fcanau - i tak mozna ze 20-30 lat.
i nie napierdalaj na 'zgona", tylko tak troche zeby sie rozruszac z rana - ale to kurne b trudne...
a moze zacznij chlac syrop albo tom bupre fpierdalay? dla mnie to hujostfo oszukancze, ale jak nie masz wyjscia.... na tych aptecznych hujstwach legalnych mozna dojechac do 70tki - i wtedy zdechniesz normalnie ze starosci.
Ale puki co jest mi z opio dobrze-troche uciążliwe jest tylko uzależnienie(np.kiedy okazuje się że zamiast 5godz cos zajmie 10 godz-a tu już pojawiło się ciśnienie-i wiesz ze zaraz zacznie lecieć gówno po nogawce-ale i na to są odpowienie środki-w postaci małej perzezroczystej plastikowej"błonki" ;-) odkrajane w malutkich kawałeczkach trzymane pod jęzorem)
Może gdyby mój nałog niszczył mnie finansowo- znudziło by mi się ćpanie-ale na braki nie narzekam(tzn narzekam-ale na życie na poziomie do którego przywykłem-wystarcza-TO MOJE SZCZĘŚCIE-ALBO I NIE),pozatym ostatnio liczyłem to wszystko-i hel wychodzi mnie taniej niż palenie skuna w przeciągu miesiąca(a pale dużo w huj100-150gr/mieś SAM).Choc nie są to małe pieniądze-patrząc na miesięczne wynagrodzenia w ofe4rtyach uerzędów pracy ;-) .Oczywiście gdybym miał ćpać ulicznego brauna-koszty były by masakratyczne.Huj wi.Najgorsze że okablowanie jest już w sanie katastrofalnym(ostatnio zakładam wenflony)
Acha ile czasu można mieć zainstalowany wenflon??-ja nosze je jakoś3dni-nie wiem czy nie za długo-żeby mi łapa nie zgniła;P
Hujowe w wenflonach jest tylko to że przez noc krew potrafi skrzepnąć-a przepłukanie solą fiz-potrafi niezle boleć-ale w szpitalu też tak jest.
Następnym etapem będzie chyba założenie na SOR-ze dojscia centralnego za łapówke(takie może być zainstalowane nawet pół roku-ale by kable odpoczęły :-) :-) :-)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/marijuanabasic_0.jpg)
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej
Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kokoalfabet.jpg)
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki
Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję
W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.