Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czesc, chciałbym zacząć sam robić liquid do epeta z fentanylem
Paliłem kiedyś całkiem sporo ale ostatnio pomyślałem ze zacznę to robić sam bo za dużo na to pieniędzy szło
Pytania do was
1. Z jakim fentanylem zrobić roztwór?
2. Od jakich dawek powinienem zacząć?
  • 24 / 2 / 0
latwo to bedzie przedobrzyć w liquidzie mysle
  • 57 / 6 / 0
Możesz spróbować rozpuścić fentanyl w glicerynie i taką mieszankę vapować. Natomiast ja bym tego całkowicie odradzał, bo to byłoby według mnie cholernie głupie tak zażywać fentanyl ze względu na bardzo graniczne z przedawkowanie dawki. Jak chciałbyś to dozować? Ściągając jednego bucha równie dobrze możesz zażyć ogromną ilość fentanylu, ponieważ akurat w grzałce będzie się znajdować taka ilość i wylądować na OIOMIE
  • 2814 / 367 / 0
Zdecydowanie odradzam tego .. to by było zbyt piękne by było prawdziwe.. czyli prawdapodobnie bo kilku buszkach byłby OIOM
  • 5 / / 0
i co? Udało Ci się czy nie?
  • 15 / 3 / 0
Chyba sie juz nie dowiemy 😅
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.