Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 952 / 3 / 0
Chcialem pochwalic lek luminal za działanie, pierwszą dobę przesadziłem pisałem juz zjadlem 900 mg luminalu 0,7 wodki kilka piw i PST, bylo to bez sensu i rownierz cierpialo moje serce , aktualnie rano jem 100 i wieczorem 100, klonow wogoole nie ruszam , nie potrzebuje, bede probowal dzieki luminalowi schodzic z klonow, zdobycie luminalu okazalo sie prostrze niz kupienie witaminy c a dostalem 6000 , a prawdopodobnie od przyszlego miesiaca bede dostawal po 12 tys mg luminalu , pewnie nie bede mial co z tym robic , wlasciwie odstawiam leki, ale zauwazylem ze plusem luminalu tak jak i rolek jest czas trwania substancjii, jedzac tabletke, wiekszosc z was uzaleznionych, nie musialo by brac zadnego benzo przez 2 dni , bez zadnych obiawow odstawieniowych, malo info o tym jest, z majka super sie komponuje, napewno substancja spodobala by sie wszystkim klonowiczom, bo dziala dlugo i jest dosc "ciezka" ale za to rano wstajesz nie bierzesz lekow zyjesz dalej. Napewno wada leku jest jego noska dawka smiertelna, ale jak ktos juz nauczyl sie z glowa urzywac psychotropow , to zagrozenia nie ma . Co do mojej pierwszej dawki 900mg byla glupota , aktualnie dzisiaj zjadlem 200mg jedno piwo i kg pst i nie licze mefedronu , ktory luminal zabil, do nieodczuwalnych efektow, ale czuje sie bardzo podobnie i ciezko jak przy pierwszej mocnej dawce 900, wiec proponuje zaczynac od jednej tableetki 100mg, a moze i 50 dziala ale nie ma podzialki. Ja obralem takie dawkowanie bo jak jem rano 100 to wieczorem mam ochote na dorzutke 100 mg . Pozdrawiam
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 1488 / 21 / 0
Dla mnie to siekiera. Jutro spróbuję solo, bo dziś z 900 Kody, 40 mg Rolek, winem i browarami, dlatego mnie 200 mg Luminalu po prostu prawie wykończyło %-D
Jest strasznie mocny w takim miksie. Weterynarz przepisał to mojemu owczarkowi niemieckiemu, który nie istnieje xD
W dodatku wlewki doodbytnicze z Diazepamem. Wizyta 25 zł, ale to i tak nieźle, bo mój psychiatra nigdy by mi tego nie przepisał.
W ogóle, to dostałem to dopiero w 7-ej aptece z rzędu! Kurwa, tyle się nachodziłem, ale ciekawość jest silna, a natura ćpuna wytrzymała i cierpliwa, dlatego osiągnąłem cel. Jutro wracam do Niemiec, ale chyba zostawię to w Polsce. Bo tam się uzależnie od barbituranów, a ledwo co zszedłem z benzodiazepin. Dziś odpoczywam i sobie pozwoliłem na małe co nieco, ale jak tam wrócę, to znów detox.
  • 952 / 3 / 0
Luminal jest po to odzdzielony od benzo bo jak sie uzaleznisz to krzyz na droge nie zebym zle rzyczyl ale slyszalem o ludziach co po 2 tygodniach wjebani byli jak ja w benzo po kilku miesiacach, niewiem ile w tym prawdy ale to smiercionosna bron psychiatryczna :gun: nawet moja mama je wyrzucila a zostawila mi same klony, ma fajny czas dzialania bo jak wstaniesz i wypijesz jutro piwo jeszcze to cie zamiecie tak tak :D to jest piekne i to jakis mocarz jest, mi przycmilo dzialanie klonow nawet i to kilka dni, moja wizyta jest niebawem, a piesek zle sie czuje :( chyba poprosze lekarzyne o 12000 mg lumi , ja za wizyte daje 10 zl :D
luminal_100
  • / / 0
Chłopaki proszę was nie piszcie już że chodzićie po tych weterynarzach bo szybko się to skończy jeszcze w telewizji nagłośnia i znowu będziecie płacić po sto zł za wizytę a ten huj będzie marudzil że to że tamto i mówię poważnie
  • 952 / 3 / 0
ok moze jakis moderator niech skasuje te posty z weterynarzami bo to rzeczywiscie przegiecie , dzieci zaczna chodzic i brac grozne leki racja jestem za tym zeby to skasowac :D niech ta wiedza zostanie dtylko dla nas :D
  • 1488 / 21 / 0
Zarzadzam koniec tematu zwierzecych lekazy. Kadzy kolejny poruszony przez Was temat kombinacji lekow od Weterynazra grozi warnem.
Ci, ktotrzy sie dowiedzieli, to dobrze, reszta wiedziec nie muisi,

Zrozumieli?

Wracajac do obiecanego tematu: Do barbituranow zawsze czulem respekt, bo po prostu jestem na tyleinteligentny, by wiedziec, ze to powazna trucizyna; za Wikipedia - Fenobarbital przyjęty jednorazowo w dawce 1g może spowodować zgon: Zgon jak widacnie wystapil w kombinacjach przeroznych, w tym w samymjednymgramie solo, z alkoholem, dlatego dementuje te pogloski, iz jest to substancja niebezpieczna.
Jako, ze czas poltrwania fenobarbitalu wynoso T. 0,5 az 100 godzin, wiec zobserwowalem kumulacje. Tj. jak w przypadku benzoiazepin tego nie bylo i mozna bylo ladowac do oporu, az sie skonczy blister, tak tutaj nie - albo konczy sie blister, albo ilm, idzie sie spac i koniec. Niema sie siy na nic. Drugi dzien hjest podobny: spowolnionqa mowa ,bbrak orietajki, brak pamieci, ci. Tylko zamula, jak po karbamazepinie, doxepinie iinnych. Dopiefro trzeciego dnia wieczoramcos puszczca. Ja stgtaram sie jednak nie dlopuszczac do tego, dlatego non jestem na barbi/benzo jake mi zostaly i na alko.
Wczoraj przyesadzilem i juz po tzyecim piwoe rozjebalem siostrye krzesla ogrodowe i ocs tam jeszcze. Wstydw chuj. Dzis powtarzam %-D

P.A - Inzynier Ogrodnictwa ogolnego w poznanskiwj chujowej, komjnistycznej uczelni... brak slow
  • 510 / 14 / 0
@Non - powodzenia w powrocie do żywych, ciekawe ile zostanie z Twej pisaniny w Twojej pamięci. Trzy razy powtórzyłeś ostrzeżenie, wraz z linkiem do posta z szukajki %-D. Faktycznie musi czesać :D
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 428 / 4 / 0
Niektórzy pisali, że po 300mg ledwo mogli chodzić, a ja wczoraj wziąłem około 400mg i nie byłem nawet lekko zamulony czy senny, 0 efektu. Dzisiaj sobie sypnę 600mg, zobaczymy jak będzie.
pamparampam
  • 952 / 3 / 0
nie no bez przesady ja bo 4000 (?! pewnie chodzi o 400mg, 4g to dla świeżaka duża szansa na sen wieczny, tak nie robimy w domu! - mrstothet.) jakos chodzilem tyle ze po scianach , ale wiecej tak nierobie z luminalem nie ma zabawy niestety
ostatnio sie pilo wudzie po klonach i luminalu i bylo dobrze o dziwo jako jedyny sie nie najebale, to wzialem pod koniec w sklepie 200 ml wody szybko na chejnal i obudzilem sie jakos w lozku :)
  • 1488 / 21 / 0
Nie no, nie ma to jak uciec grabazowi spod szpadla %-D
Rzeczywiscie, nie pamietam nic z tego co pisalem. Pamietam tylko, ze w dniu, w ktorym zabrali mnie do szpitala zjadlem cala reszte Luminalu, jaka mi zostala. Lacznie w ciagu 4 dni zjadlem ponad 5 gramow Fenobarbitalu I ZYJE :gun:

Jesli chcecie wiecej informacji na temat mojej nieobecnosci na forum przez dwa tygodnie, tu macie link do calej historii:

http://talk.hyperreal.info/kodeina-knaj ... l#p1450428
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.