Co innego kwestia czystosci. Jak ktos zre niewiadomego pochodzenia phen, to on moze byc zanieczyszczony jakims gownem. Ja juz pisalem tutaj nie raz zeby nie brac byle gowna, tylko sprawdzonych firm.
11 lutego 2018Architekt pisze:Fenibut z innych firm był trochę lepszy ale niewiele się różnił (też był toksyczny) Fenibut polecam w sytuacjach wyjścia z nałogu albo rekreacyjnie raz na tydzień. Teraz biorę fosfatydyloserynę, genialny suplement jeżeli ktoś cierpi na stres pourazowy i myślę że spokojnie zastąpi mi fenibut.11 lutego 2018NieZaczynaj pisze:Może akurat taki zbieg okolicznosci? bo ja czegoś takiego nie miałem, ale to było 1.5 roku temu11 lutego 2018Architekt pisze: Kiedyś chwaliłem ten środek, obecnie odradzam bo to straszny syf. Jest toksyczny i pije się po nim hektolitry wody. W szczególności fenibut od R to największe gówno, dzień po zażyciu syfy na twarzy i wizyta w wc co godzinę.
P.s. Przypomnialo mi sie co do czestych wizyt w wc po pheni, on jest metabolizowany glownie w nerkach i moze dlatego;)
11 lutego 2018dash pisze: Zainteresowales mnie ta fosfatydyloseryna. Jak bys porownywal jej dzialanie do phenibutu?
http://slawomirambroziak.pl/w-zdrowym-c ... sie-mozgu/
Fenibut mnie uspokaja ale czasami moje mięśnie dziwnie reagują (są zbyt rozluźnione i przy rozciąganiu czuje dziwne bóle, tak jakbym miał zaraz dostać kontuzji)
Czasami bolą mnie nerki i wyskakują mi pryszcze (głównie przy feni od R) i to przy relatywnie niskich dawkach. Za to gdy biorę ponad 500 mg Adrafinilu działanie Fenibutu jest o wiele
łagodniejsze. Generalnie Fenibut obniża mój poziom bólu i pozwala się zregenerować mojej wątrobie podczas snu ale jest kiepskim blokerem kortyzolu i stresu.
fosfadyloseryna jest genialnym blokerem kortyzolu i moim najlepszym naturalnym boosterem testosteronu, biorę 200 mg mam zdecydowanie płynniejsze i pewniejsze ruchy, jestem bardziej pewny siebie. Mniej odczuwam ból i zimno, z efektów ubocznych widzę tylko trochę większego agresora, popęd i cenę :scared: Niestety nie działa na GABA B więc nie uspokaja jak Fenibut, a jedynie powoduje wzrost koncentracji. Myślę żeby zastosować ja przy zejściu z Adrafinilu ;-)
- OCZYWIŚCIE FENIBUT TO TYLKO USPOKAJACZ NA EGZAMINY JAK L-TEANINA CZY ASHWAGADA ITP. ZIÓŁKA A NIE ŻADNA UŻYWKA JAK BY GI,S CHCIAŁ WIEDZIEĆ, ŻADNYCH SZKÓD FIZYCZNYCH ANI PSYCHICZNYCH NIGDY NIE ZAUWAŻYŁEM ANI PROBLEMÓW Z WĄTROBĄ ANI Z NERKAMI POTWIERDZONE BADANIAMI TO TYLKO BEZPIECZNY SUPLEMENT DIETY
Raz nawet zdarzyło się, że mniej niż gram wgniótł mnie w fotel jak paczka thiocodinu bez tolerki po pół rocznej przerwie.
Ile odczekiwać czasu między dawkami by mieć takie jazdy? Irytujące jest też to, że sorty się często zmieniają i dawka która miała mnie uspokoić na egzaminie(to było wieki temu) taką mi wyjebkę na wszystko zrobiła(ZAWSZE SPRAWDZAJ JAKĄ SIŁĘ MA SORT KTÓRY KUPIŁEŚ WCZEŚNIEJ!) i tak podniosła nastrój, że pisząc kompletnie ch*** miałem wrażenie, że to najlepsze co kiedykolwiek napisałem(Czyli działanie identyczne jak metkat/stimy eufo)... tak samo nie polecam do zdawania p(pomińmy tą kwestię bo jeszcze ktoś z rządu się dopierdoli) tak czy inaczej niektóre egzaminy związane z kółkami i tak są losowe czy się je zda, i szkoda marnować uspokajaczy na nie bo to hazard a nie umiejętności. Na samej l-teaninie i ashwie w końcu zdałem.
A teraz pytanie dla osób które nie mają uprzedzeń do skrajności.
Czy ktoś kiedykolwiek próbował podać to I.V? Też ładuje się 4-5h czy jednak jest wjazd?
Na pusty żołądek 4 gramy z kapsułką piperyny chyba najszybciej zadziałały po 3h, nie czaje czemu ta substancja tak długo się ładuje. Gdzieś kiedyś czytałem, że ktoś podał domięśniowo jakąś placebo dawkę i nie poczuł, ale wszyscy się śmiali, że nie dość, że zrobił sobie kuku to jeszcze nie poczuł, i czego on oczekiwał po dawce która nawet niemowlaka by nie uspokoiła.
I jeszcze jedno pytanie, jako, że mam zakaz używania opio na zawsze to czy fenibut osłabia działanie stimów euforycznych jak benzo? Czy też można miksować i robić pseudospeedballa?
A co do dziwnych działań to czasem mam wrażenie, że fenibut na dzień następny zwiększa moje "młodzieńcze zapalenie stawów" i muszę wziąć sobie 15 mg meloxicamu bo nie ustoję na nogach(ale po kilku miesiącach glukozaminy i kolagenu chyba przeszło na stałe)
Fenibut FAA dział znacznie czybciej niż HCL.
Co do zbicia tolerki to zainteresujcie się homotauryną.
13 lutego 2018FarmieGolda pisze:
- OCZYWIŚCIE FENIBUT TO TYLKO USPOKAJACZ NA EGZAMINY JAK L-TEANINA CZY ASHWAGADA ITP. ZIÓŁKA A NIE ŻADNA UŻYWKA JAK BY GI,S CHCIAŁ WIEDZIEĆ, ŻADNYCH SZKÓD FIZYCZNYCH ANI PSYCHICZNYCH NIGDY NIE ZAUWAŻYŁEM ANI PROBLEMÓW Z WĄTROBĄ ANI Z NERKAMI POTWIERDZONE BADANIAMI TO TYLKO BEZPIECZNY SUPLEMENT DIETY
U większości osób nagłe odstawienie tak jak w przypadku np. gbl czy benzo przeważnie nie wiąże się z zagrożeniem życia (oczywiście zależy to od dawak, czasu brania i stanu organizmu). W skrócie może to wyglądać tak: "Phenibut withdrawal can be somewhat comparable to opiate withdrawal - you may feel like dying, but you generally are not in any direct medical danger, aside from heightened blood pressure and (in some cases) irregular cardiac rhythms (which in some individuals can be serious), the vast majority of healthy users are at no real significant medical risk"
Szybko rosnąca tolerancja również nie wpisuje się w podobieństo do L-TEANINY, ASHWAGADA ITP. ZIÓŁK
Już takie podjadanie przez 2 tygodnie po 2g, z pojedynczymi większymi dawkami, przy odstawieniu prawdopodobnie da o sobie znać. Wysokie dawkowanie daje duże pole manewru do redukcji dawek i szanse bezbolesnego zjeścia, a mając dodatkowo rolki i pregabaline ludzie schodzą z kilkumiesięcznych ciągów.
W sieci można znaleźć raporty używania kilkanaśtu gram feni do śniadania przez lata.
Niedawno na jednym z forów szukając info nt bólu brzucha, natknąłem się na osobę, która doszła do dziennych dawek 40-50g 8-(
Znowu pytanie o tolerkę, kiedyś co tydzień jedząc 3 gramy wywalało mnie z butów rozmazany obraz, humor dziecka/zjaranego/wesołego miłego wciętego na empatogenach, i w ogóle człowiek impreza wszystko przyjemne, zero uboków itd. a teraz nawet przy używaniu raz na miesiąc tylko mnie usypia. Tak wiem DXM i fasoracetam, ale pomijając takie coś.
Sprawdź sort od liftmode, nawet wersje FAA dostępna do kupienia na znanym polskim serwisie. Z czasem te piękne efekty blakną, a w ciągu zostaje głównie działanie przeciwlękowe, trochę inne niż po benzo. Dla mnie długookresowo się nie nadaje, pregabalina jest prawie idealna, gdyby nie to uczucie bycia "głupim". Może w przyszłości jakiś gabapentinoid będzie tego pozbawiony.
A teraz pytanie dla osób które nie mają uprzedzeń do skrajności.
Czy ktoś kiedykolwiek próbował podać to I.V? Też ładuje się 4-5h czy jednak jest wjazd?
A co do dziwnych działań to czasem mam wrażenie, że fenibut na dzień następny zwiększa moje "młodzieńcze zapalenie stawów" i muszę wziąć sobie 15 mg meloxicamu bo nie ustoję na nogach(ale po kilku miesiącach glukozaminy i kolagenu chyba przeszło na stałe)
Zaznaczyłem, to co jest ironią. Dla tych, co czytać nie umieją ze zrozumieniem. /black goku
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/f/f3d3d30c-bb3f-4e47-89d5-7887a12386bc/memiiiii.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250603%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250603T140202Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b936085bceb92d670b8b3649d2964836c4740acd1c5c9a2542dc946e78978b57)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zelkonopie.jpg)
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie
W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/129-271054.jpg)
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję
67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.