Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 622 / 0
A ja chrzest miałem z 10gram kryształu [źródło] spożytego przez kilka godzin w nocy, dorzucając co chwilę szczyptę bo nic nie czułem, jedynie co rano obudziłem się z groznie niskim ciśnieniem że aż zwymiotowałem. Pózniej kupiłem pheni+ 100 kapsułek 900mg i to będę pamiętał przez długi czas bo około 3 tygodnie nie schodziłem z podtrzymania działania, no ale to było to latem, więc nastrój miał ułatwienie. Zamierzam powtórzyć zakup pheni+ pomimo że ponad 200zł za opakowanie. Mam jeszcze doświadczenie z fenibutem od [źródło] w kapsułkach z l-teaniną i jest to ciekawe połączenie już skomponowane, a czytam że tutaj użyto l-teaniny w stacku własnym. Jedyne co jest grozne w fenibucie moim zdaniem to obniżanie znaczące ciśnienia, ale u mnie to było po minięciu działania a nie w trakcie, i ewentualnie jak dobrze się wyreżyseruje fazę to trzeba opanować euforię i liczyć się z tym że nie każdy dookoła jest pod wpływem fenibutu i ma hajowe oświecenie, rozumiejąc to co się uzewnętrznia swoim zachowaniem. Naprawdę fenibut to jedna z lepszych rzeczy jaka spotkała mnie na starość.

wycięto źródła, uprasza się o ograniczenie rozmów o źródłach do działów do tego przeznaczonych - detronizator
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 60 / 0
Dwa miesiące temu kupiłem pierwszy feni,200g i zakręciło mnie
Kurde ,masakra bo czuję się jak na najlepszym antydepresancie ,tak trzeba żyć .
Odstawiłem tydzień temu ,ratując sie 5mg baklo i 35mg preg.
Ciężkie zejscie ,zapomniałem o zasadach bhp ,bo do głowy mi nie przyszło ,że będzie cięzkie zejscie :)
Optymalna dawka 3 do 5 g czasem więcej .
Jakie macie bhp przy schodzeniu ,oprócz nie robienia ciągów ?
  • 1 / / 0
Witam, mam dwa pytania dotyczące tego specyfiku.

(Ogolnie wiem jak dziala, zazwyczaj jak stosowalem, to co tydzien, nigdy nie przekraczajac 4g. Teraz zazywam sporadycznie nizsze dawki 0,5 - 2g. Po ok. tygodniu przerwy taki 1g zawsze wejdzie milo i wyraznie.)

Pytania:

1. W cyklach 3 dni on, 3 dni off jaka dawka fenibutu na dzien by dzialala wyraznie przez te 3 dni on?
(tzn 1 dawka na 1 dzien, powtarzana kazdego dnia on, nie ze jedna dawka ma 3 dni ciagiem dzialac xD)

(Albo czy mozna by wykminic cos takiego, ze np. w cyklu on od 1 do 3 dnia zwiekszamy dawke o 200 mg dziennie, np. 800mg, 1g; 1,2g; nastepnie 3 dni off i czy tak powtarzany cykl bedzie dzialal wyraznie?)

2. Jak ma sie wplyw fenibutu ogolnie na zdrowie, w porownaniu do takiego alkoholu np.?

(Rzucilem alko jakis czas temu, bo niezdrowe bla bla i zastanawiam sie jak sie ma wplyw fenibutu na nasze zdrowie. Bo takie alko to upraszczajac niszczy szare komorki, jest czynnikiem rakotworczym, jak ma sie do tego fenibut?)
Ostatnio zmieniony 03 marca 2024 przez KitKet, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 5 / / 0
Cześć, jakiś miesiąc temu zamowiłem swój pierwszy fenibut 10 gram z [źródło].
Na początek przyjąłem bodajże 1g na pusty żołądek - efektów brak, może lekkie pobudzenie na skraju placebo.
i tak brałem co jakiś czas ale efekty chyba tylko placebo.. , może trafiłem na jakiś trefny sort.

Po miesiącu zamówiłem sobie fenibut + l-theanina w kapsułkach oraz 20g fenibut hcl - [źródło].
1 dnia przyjąłem rano na pusty żołądek 4 tabletki czyli jakieś 4x250mg feni oraz 250mg l-theaniny efektów brak.

2 dni później przyjąłem na czczo 3gramy fenibutu z [źródło] rozpuszczonego w wodzie, do tego wypiłem 2 kawy. efektów brak

Co może być przyczyną takiego zjawiska? zwłaszcza że to mój pierwszy nootrop a narkotyków czy innych tego typu produktów nigdy nie brałem, alkohol sporadycznie kilka razy w miesiącu.

wycięto źródła, uprasza się o ograniczenie rozmów o źródłach do działów do tego przeznaczonych - detronizator
  • 301 / 36 / 0
@miguell77 Przyczyna może być taka, że jesteś w tych kilku % pechowych ludzi na których fenibut nie działa w ogóle. Wie ktoś może dlaczego tak jest? na niektórych działa turbo euforycznie (np. na mnie) zero hamulców w rozmowach, opowiadam historie których normalnie bym nie opowiedział w towarzystwie itp. A niektórzy nie czują w ogóle działania lub czują bardzo subtelnie, co jest dla mnie dziwne bo mnie i wielu ludzi robi mocno jak bardzo dobry drag :)
  • 5 / / 0
Może to kwestia dawki?

najwiecej ile brałem to 3g,
czytałem że niektórzy po 4,5,6g brali..
  • 301 / 36 / 0
03 marca 2024KitKet pisze:
Witam, mam dwa pytania dotyczące tego specyfiku.

(Ogolnie wiem jak dziala, zazwyczaj jak stosowalem, to co tydzien, nigdy nie przekraczajac 4g. Teraz zazywam sporadycznie nizsze dawki 0,5 - 2g. Po ok. tygodniu przerwy taki 1g zawsze wejdzie milo i wyraznie.)

Pytania:

1. W cyklach 3 dni on, 3 dni off jaka dawka fenibutu na dzien by dzialala wyraznie przez te 3 dni on?
(tzn 1 dawka na 1 dzien, powtarzana kazdego dnia on, nie ze jedna dawka ma 3 dni ciagiem dzialac xD)

(Albo czy mozna by wykminic cos takiego, ze np. w cyklu on od 1 do 3 dnia zwiekszamy dawke o 200 mg dziennie, np. 800mg, 1g; 1,2g; nastepnie 3 dni off i czy tak powtarzany cykl bedzie dzialal wyraznie?)

2. Jak ma sie wplyw fenibutu ogolnie na zdrowie, w porownaniu do takiego alkoholu np.?

(Rzucilem alko jakis czas temu, bo niezdrowe bla bla i zastanawiam sie jak sie ma wplyw fenibutu na nasze zdrowie. Bo takie alko to upraszczajac niszczy szare komorki, jest czynnikiem rakotworczym, jak ma sie do tego fenibut?)
2. https://testosterone.pl/wiedza/phenibut ... zdrowotne/ Pomimo możliwości uzależnienia z tego co tutaj czytam to ma sporo właściwości prozdrowotnych. A największy plus jest chyba taki, że leczy z alkoholizmu. Eliminuje do zera chęć sięgania po alko w moim przypadku.
  • 34 / / 0
Fenibut z modafinilem na dobry humor, pobudzenie i lepszą pamięć to dobre połączenie? Czeka mnie w najbliższym czasie pewna okazja gdzie przydałoby się być bardzo, emm, elokwentny i się zastanawiam czy ten miks jest dobry, ktoś testował?
  • 43 / 14 / 0
@miguell77 nie wiem skąd masz towar ale co tydzień próbuj większą dawke na raz albo fajnie jest tez np 3g z rana i za pare godzin kolejne 3g i ewentualnie za pare kolejnych godzin kolejna dawka no i na pusty brzuch z kawą i ładuj w kapsułki jak coś no i najbardziej to odczujesz jak skupisz sie na jakimś zadaniu najlepiej wsród ludzi jak po tym wszystkim dalej nic nie będziesz czuł to strzel 200 kolorowej jak faza alkoholowa bedzie taka sama jak zawsze to masz trefny towar(jak piłes tą wode z fenkiem to jaki miała smak?????) albo masz przeorane gaba albo cos
@nameless nie jeden w tym temacie próbował takiego miksu w tym ja, każdy specyfik niwelujący senność gra perfekto z fenkiem
  • 5 / / 0
[źródła]

Co do tego ze mam przeorane gaba to raczej nie bo nigdy wcześniej nic nie brałem.

ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.