Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 263 / 30 / 0
@Memphis Tak, jak mam jakieś wyjście i chce się dobrze bawić bez alkoholu to wrzucam sobie 4g fena w okolicach południa po treningu i trzyma spokojnie do końca dnia a nawet jeszcze na drugi dzień czuć pozytywny nastrój. Ewentualnie jak chce się mocniejsze wejście to można sobie dorzucić wieczorem jeszcze 0,5 - 1g i znowu jest bomba :) Dodatkowo dla podbicia efektu przyjemności i wyzerowania lęku można dorzucić jakąś małą dawkę alpry np 0,5 mg, ale to już indywidualnie trzeba sobie przemyśleć. Ja nie stosuje żadnej substancji w ciągach, maksymalnie 2 dni w weekend i tego polecam się trzymać, zero zjazdów w poniedziałek i można rozpoczynać fajnie tydzień :)
  • 36 / 14 / 0
Jakiś czas temu kupilem sobie świeży sorcik
Wstalem dzis rano zjadłem pare klawałków pitcy a po godzinie tj 10.00 wrzucilem 25mg baklo a o 11.00 1.5g tego fenka o 13 sie zaladowało i zrobiony jestem fest mocniej niz tydzien temu 5g w 2 dawkach po 2,5g na pusty brzuch a to od tego samego dostawcy ciekawe czy to baklo tak podkręciło czy jakiś lepszy towar wsypali.
  • 263 / 30 / 0
Fenibut co tydzień od pół roku 2 x 4 gramy. Spróbowałem ostatnio baklofen 50 mg i zero efektów, domyslam się, że to przez tolerancji na fenibut. Jaka dawka baklofenu żeby coś poczuć? No i pytanie w drugą stronę czy jeśli zamiast fenibutu bede zażywał jakiś czas baklofen weekendowo to tolerancja wzrośnie również na fenibut?
  • 36 / 14 / 0
Porobiłem testy i doszedłem do wniosku iż ten nowy sort jest bardzo mocny.
Jeżeli tego 2g robi mnie o wiele mocniej niż większe dawki tamtego i to bez zamulenia full energia chęć obcowania z ludźmi wyjścia na tańce gdzie przy tamtym często wjeżdżała ciężka zmulona głowa to coś jest na rzeczy.
Ostatnio zarzuciłem sobie 200mg modafinilu 25mg baklo 2g tego nowego sorciku i poszedłem na tańce i normalnie bawiłem się swietnie tańczyłem z różnymi osobami zagadywałem dawno nie czułem się tak wyjebiście po fenku - pare kielichów bardzo mocno wzmocniło faze po kilku kolejnych troszke zacząłem zachowywać się agresywnie? bardziej kłótliwie bym powiedział i przestałem pić co było trudne bo wódeczka wchodziła jak słowo boże ale przestałem i było wyśmienicie.
Mam nadzieję iż nam wszystkim będzie dane dostawać wyłącznie super sorty pozdrawiam miłego dnia :*
  • 1397 / 88 / 2
Fluorofenibut bije ogrginał, bo działa bardziej jak benzo.Dobre sorty zwykłego fenia są bardziej euforyczne.Polecam bardziej fluorofenibut.
action movie:gun:
  • 29 / / 0
Można łączyć agmatynę z fenibutem? Czytałem, że agmatyna może wzmacniać działanie niektórych substancji i zastanawiam się czy taki stack byłby optymalny :)
  • 47 / 3 / 0
Kto z was bierze Phenibut przez dwa dni w tygodniu np w weekend i nie wyrabia się tolerancja że za tydzień jest bez zwiększania dawki i działa z podobna mocą? Jeśli bierzcie dwa dni w tygodniu o ile zwiększacie drugiego dnia Czy ta sama dawka? Kurde nie ma Phenibuta na lokalnym
  • 324 / 31 / 0
@hypcio393939
Ja tak brałem 1.2 g dzielone na dwie porcje w piątek porobiło elegancko. Na drugi dzień taka sama dawka i efekty o połowę mniejsze, więc któregos razu zwiększyłem te dawkę razy dwa następnego dnia, ale w ogóle nie było lepiej tylko jakby większy efekt alkoholowy się pojawił typu zaburzenia koordynacji, a euforia, libido czy napęd nie wzrosły. I zawsze tak bralem piątek i sobota po gramcu. Niestety to po jakimś miesiącu nabilo tolerancję, wiedz jak zależy Ci na magii to myślę, że maks raz w tygodniu, bo na drugi dzień to już nie ma tego czegoś.
[handel]
detronizator
  • 263 / 30 / 0
Ostatnio poleciałem 3 dni na fenku 4g+ i dorzutka 2g popołudniu, codziennie klepał tak samo. O dziwo 4 dnia zero zejścia, wyspany, humor zajebisty dużo lepszy niż normalnie. Nie wiem czemu, ale po 3 dniach nie miałem już ochoty ciągnąć dalej a samopoczucie nadal było kozak. Na lokalnie faktycznie nie ma, ale można zamówić na stronie internetowej tego sprzedawcy.

[handel]
detronizator
  • 324 / 31 / 0
Ja mam chyba krzywa jedna przegrodę nosową. Bo chrapię po tym feniu tak, że cała chałupa się trzęsie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.