Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 367 / 94 / 0
Choć już biorę sporadycznie, potwierdzam słabą jakość Szwajcara, jak i moi znajomi.
Zdecydowanie nie polecam za tą cenę, jednak nie jestem w stanie polecić czegoś lepszego bo nie korzystałem.

Korzystniejsze może się okazać już znane wszystkim źródło, najwyżej po prostu przyjebiesz 5g, ale cenowo się zepnie.

Na prawdę dobry fen w grubym krysztale trzeba ściągnąć zza oceanu, litf mode. Choć z tego co mi się kojarzy, wycofali się ze sprzedaży fenibutu już.

Zarobi pieniądz ten, kto kupi 10-100kg prochu z Chin, który dobrze oczyścić i skrystalizuje.

Czasem zarzuce baklo, ale to nie to samo. Aż się łezka w oku kręci.

Oglądałem wczoraj limitless, myślę sobie, kurwa fenibut w przeźroczystej pastylce.
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 510 / 112 / 0
Zion Pharma jest ok
  • 3 / / 0
@Psilosoph coś w tym jest, próbowałem różnych substancji i tych nootropowych i tych innych i nic nie dawało mi takiego boosta do produktywności jak fenibut (chociaż jeszcze metylofenidat został do sprawdzenia, ale jakoś nigdy nie było opcji, żeby go zdobyć), aż chciało się robić rzeczy, które normalnie odkładam tygodniami
@nicki thx, sprawdzę!
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2023 przez bodos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 204 / 30 / 0
Po paru próbach z baklofenem, który przepisany mam na plecy, zatęskniłem aby spróbować znów fenibut.

Czy ominęło mnie coś w sprawie dostępności fenibutu? W znanym portalu aukcyjnym prawie nic już nie ma. Szukać na stronach z suplementami czy jakieś dostawy zzagranicy wchodzą tylko w grę?
  • 8 / / 0
Witam.Mam kilka pytań odnośnie Fenibutu.Przeszedłem fobie społeczną oraz nerwice spowodowaną narkotykami.Na ten moment czuję się najlepiej w moim życiu.Podczas dnia mam zerowy stres, śpię codziennie minimum 8 godzin dziennie, dbam o zdrowie.Aktualnie stosuje doraźnie nootropy takie jak (aniracetam,fenylopiracetam,oraz rzadko sulbutiamine) do tego na codzień biorę l-teanine,magnez,potas,witamine d3,omega3,probiotyki,rhodiole rosea,nac.Kiedyś stosowałem leki takie jak xanax,diazepam,clonozepam, które bardzo mi pomogły wyjść z fobii lecz brałem je na własną rękę i nie miałem wiedzy jak je poprawnie odstawić co było z jednych z gorszych doświadczeń w moich życiu.Aktualnie wzmagam się z jednym problemem, który bardzo mnie hamuje w rozwoju osobistym i robieniu dalszych postępów. Są nim wystąpienia publiczne przy dużej widowni,które mam średnio raz lub góra dwa razy w miesiącu i dokładnie w te dni chciałbym stosować doraźnie fenibut.Niestety pomimo super samopoczucia oraz wyleczonych lęków moja głowa sprawia mi duży stres,który czasami mnie paraliżuje.Chociaż zrobiłem ogromne postępy o których nawet nie marzyłem to nie mogę tego pokonać(aktualnie jestem już po 3 wystąpieniu i żyje chociaż byłem mega przygotowany to stres nie pozwala mi dać siebie na 100%). Chciałbym dowiedzieć się czy Fenibut doraźnie może mi sie sprawdzić w tym przypadku ? Oczywiście nie będę go stosować na codzień.Czy lepiej nie brać się za to ?Bardzo liczę na wasze komentarze.Jest to dla mnie bardzo ważne.Jeśli macie jakąś alternatywę do Fenibutu to proszę śmiało pisać.Pozdrawiam
  • 510 / 112 / 0
Pomoże, I to jak.

Jednak jeśli nie chcesz brać narkotyków już, to febi nie jest dla Ciebie. Fenibut potrafi dać po bani, to drug.
  • 377 / 113 / 0
@Weakness na pewno jeśli chcesz to brać to porób sobie próby w jakich dawkach to działa na Ciebie . Bo ta substancja ma dość długie wejście i może Ci się wydawać że za mała dawka a to po prostu nie zaczęło jeszcze działać . Potencjał uzależniający na pewno jest.
"Life pain always sexy"
  • 510 / 112 / 0
Tak, bardzo długie wejście. Ja biorę na noc, żeby następny dzień mieć na feni.

Wchodzi z 6 godzin u mnie.
  • 8 / / 0
27 grudnia 2023ListyDoMDMA pisze:
@Weakness na pewno jeśli chcesz to brać to porób sobie próby w jakich dawkach to działa na Ciebie . Bo ta substancja ma dość długie wejście i może Ci się wydawać że za mała dawka a to po prostu nie zaczęło jeszcze działać . Potencjał uzależniający na pewno jest.
Słyszałem, że dosyć bardzo uzależnionia,ale czy przy stosowaniu góra dwa razy w miesiącu jest taka szansa ?
  • 510 / 112 / 0
Nie ma takiej szansy
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.